REVIEW – Arctic AD6310++ – O super clasa de consum!

Arctic AD6310++ Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Produsul de care ne vom ocupa azi se numeste Arctic AD6310++. Este vorba despre un frigider cu doua usi extrem de economic. Asta nu este de mirare, deoarece el foloseste clasa de consum A++! Designul sau este unul modern, venind in culoarea alba.

Cu toate ca are doar 175 cm in inaltime, modelul este foarte spatios pentru un frigider. Volumul net total este de 306 litri, asadar apropiat de cel al unei combine frigorifice! Cele doua usi ale racitorului sunt reversibile. Astfel, voi le puteti monta in functie de spatiul de care aveti parte, sau in functie de preferinte. Va recomand calduros sa cititi in continuare chiar aici. Cred ca sunteti interesat si de Recomandarea noastra -> AICI!

Deschidem usa principala si regasim nu mai putin de patru rafturi fabricate din sticla securizata, dar si zona Garden Fresh, compartiment potrivit pentru depozitare de fructe si legume. Acestea isi vor mentine prospetimea o perioada mult mai indelungata! Pe usa, avem parte de alte spatii de depozitare. Aceste rafturi sunt fabricate dintr-un plastic rezistent si sunt dedicate pentru plasarea borcanelor si al sticlelor de mari dimensiuni.

Termostatul se afla in partea de sus a frigiderului si poate fi folosit de catre oricine. Cu o simpla rotire de buton, putem seta temperatura. Tot acolo, gasim sursa de iluminare. Trecem mai departe si vorbim despre congelatorul pe care Arctic AD6310++ il detine. Acesta are un volum de 69 litri si este compartimentat in doua parti despartite de un raft fabricat din sarma. Sistemul de dezghetare este manual, insa nu trebuie sa va faceti probleme, deoarece gheta produsa nu este excesiva.

Pareri Arctic AD6310++

In timpul testelor, am constatat placut surprins faptul ca acest aparat frigorific este unul silentios. El nu va fi deranjant nici macar in timpul noptii, sunetul fiind aproape insesizabil.

Arctic AD6310++ este un frigider dedicat celor care au nevoie de un aparat frigorific modern, dotat cu functii utile. Pentru tot ceea ce ofera, pretul de pe piata este mai mult decat bun, de aceea este un produs pe care il recomand!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Arctic AD6310MT++ Un frigider spatios!
Tags: ARCTIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*