REVIEW – Arctic AD6310MT++ Un frigider spatios!

Arctic AD6310MT++ Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

In review-ul de azi mi-am propus sa va prezint AD6310MT++, un frigider cu doua usi ce incanta cu functiile sale. Desi nu vorbim despre o combina frigorifica, acest electrocasnic este unul spatios, oferind un volum net de 306 litri. Inaltimea sa este una medie, de aproximativ 175 cm. Designul sau este modern, dar si elegant, iar asta se datoreaza culorii sale argintie. Din punctul meu de vedere, modelul se va potrivi perfect in orice bucatarie. Inainte de a continua cu prezentarea sa, haideti sa citim aici Recomandarea noastra -> AICI!

Ambele usi pe care AD6310MT++ le detine sunt reversibile. Astfel, fiecare client le poate monta in functie de nevoile sale. Deschidem frigiderul si vedem patru rafturi fabricate din sticla securizata, plus un compartiment dedicat fructelor si legumelor. Pe usa, avem parte de alte patru rafturi. Acestea sunt din plastic transparent si ne ofera posibilitatea de a plasa sticle si borcane.

De altfel, trebuie sa stiti faptul ca in interiorul racitorului gasim si termostatul cu ajutorul caruia putem seta temperatura din cele doua compartimente. Tot acolo, sursa de iluminare isi face loc, fiind una eficienta si nederanjanta pentru utilizator in timpul noptii.

Chiar daca nu pare, congelatorul din dotare este unul spatios. Acesta are 69 de litri ca volum si este compartimentat in doua parti cu ajutorul unui raft fabricat din sarma. Usa lui este perfect etansa, facand astfel ca alimentele sa ramana in perfecta stare de congelare.

Ce pret are AD6310MT++

Inainte de a vorbi despre pretul sau, acest frigider cu doua usi este extrem de silentios si economic. Vreau sa va spun faptul ca foloseste clasa energetica A++, una foarte buna asadar, care ne va asigura o reducere a facturii de curent electric.

In concluzie, AD6310MT++ este un aparat frigorific perfect catre oricine. El are un pret foarte bun in raport cu tot ceea ce ofera, de aceea eu il recomand cu multa placere!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Masina de spalat Beko HTV8633XS1 – Uscator inclus!
Tags: ARCTIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*