REVIEW – Arctic AED6040A++ – Slim, dar incapatoare!

Arctic AED6040A++ Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Haideti sa descoperim impreuna tot ceea ce masina de spalat rufe Arctic AED6040A++ ne ofera din punct de vedere tehnic, dar nu numai. Desi vorbim despre un model slim, potrivit chiar si pentru baile de mici dimensiuni, el ne ofera posibilitatea de a fi incarcat cu pana la 6 kilograme, asadar o cuva foarte incapatoare.

Cele 10 programe de spalare pe care Arctic AED6040A++ ni le ofera pot fi selectate intr-un mod foarte usor. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa rotiti butonul central de pe panoul de comanda. Daca vreti sa selectati functiile speciale, temperatura, forta de centrifugare si nu numai, atunci va trebui sa accesati butoanele laterale. Tot acolo, ecranul electronic si becurile LED va vor oferi detalii importante despre modul de functionare. Daca vreti sa aflati ce opinie au cei care deja au achizitionat acest model, atunci va recomand sa cititi mai departe Recomandarea noastra -> AICI!

Evident, Arctic AED6040A++ ne ofera programe dedicate pentru fiecare tip de material in parte. De altfel, programul scurt se regaseste si el, fiind foarte eficient in cazul in care rufele nu prezinta un grad mare de murdarie.

Masina de spalat rufe despre care vorbim este de altfel foarte economica. Consumul de curent electric este mic datorita Clasei A++, iar consumul de apa si detergent este de asemenea unul foarte bun. Cele din urma se datoareaza functiilor ECO care fac ca acest dispozitiv sa consume exact cat are nevoie.

Pareri finale despre Arctic AED6040A++

Stoarcerea rufelor este la fel de eficienta precum spalarea si clatirea lor este. De ce? Pentru ca cele 1000 rotatii/minut pe care aceasta masina de spalat ni le ofera sunt suficiente pentru ca articolele de imbracaminte sa iasa fara sa fie imbibate excesiv in apa.

Arctic AED6040A++ mi-a facut o parere foarte buna, de aceea o recomand chiar si celor mai pretentiosi dintre voi. Pretul sau este unul foarte bun in raport cu designul si functionabilitatea sa, iar daca vreti sa o cumparati la reducere, atunci va propun sa accesati unul dintre link-urile noastre.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Liebherr CNef 4815 pret promotional!
Tags: ARCTIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*