REVIEW – Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++

Arctic AFD7201A+++ Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Am testat pentru voi masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++, una foarte apreciata in randul cumparatorilor, dupa cum veti observa. Modelul este unul de top al brandului si nu este de mirare. Ea are o capacitate de incarcare generoasa, de 7 kg, fiind perfecta pentru o familie numeroasa.

Clasa superioara de consum A+++ face ca consumul de curent electric sa fie unul extrem de mic. De altfel, modelul suporta pana la 1200 rotatii per minute. Designul sau alb este clasic, dar si modern in acelasi timp, deci se va potrivi oriunde fara grija aspectului. Produsul se bucura de note foarte bune acordate de catre cei care l-au folosit, iar ca dovada va invit sa cititi aici Recomandarea noastra -> AICI!

Un numar mare de programe de spalat ne ofera aceasta masina, adica 19. Fiecare dintre acestea este dedicat pentru un anumit tip de articole de imbracaminte, indiferent de materialul din care sunt confectionate. De altfel, modelul are un program scurt care dureaza 14 minute, fiind perfect pentru rufele ce au un grad redus de murdarie.

Arctic AFD7201A+++ foloseste functii precum controlul balansului, detectare spuma, blocare interfata si usa, dar si functii eco. Toate astea fac ca modelul sa fie unul economic, dar si sigur pentru familia dumneavoastra.

Ce opinie mi-a facut Arctic AFD7201A+++

In timpul testelor am observat ca electrocasnicul este foarte silentios. Datorita tehnologiei S-Shape, vibratiile motorului sunt reduse considerabil. Asadar, Arctic AFD7201A+++ este o masina de spalat rufe foarte buna, care isi va face treaba de fiecare data.

Daca aveti nevoie de un astfel de dispozitiv, atunci modelul de fata vi se adreseaza. Raportul pret/design/functionabilitate este unul excelent! Arctic AFD7201A+++ va spala, stoarce si clati rufele indiferent de programul selectat, intr-un mod cat mai eficient. In opinia mea, recomand produsul tuturor, chiar si celor mai pretentiosi clienti, deoarece nevoile va vor fi satisfacute de fiecare data!

Vezi pretul de azi 26.01.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Westwood DW 6012 – Un pret mic!
Tags: ARCTIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*