REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK60360+ – Un design discret

Arctic AK60360+ Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Haideti sa parcurgem impreuna articolul de azi, deoarece vom afla toate informatiile necesare despre Arctic AK60360+, o combina frigorifica pe care am testat-o chiar in aceasta saptamana. Probabil va intrebati ce capacitate are. Ei bine, ea vine cu un volum net de 334 litri si o inaltime ce depaseste 2 metri, deci vorbim despre un model generos ca spatiu, care se va potrivi cel mai bine intr-o bucatarie ceva mai mare.

Acesta este usor de utilizat, deoarece trebuie doar sa invartiti butonul pentru a seta temperatura. Usa frigiderului ne ofera si ea patru suporturi de diferite dimensiuni, acolo unde putem depozita chiar si sticle foarte inalte. Inainte de a continua review-ul, va recomand sa vedeti aici Recomandarea noastra -> AICI!

N-am stat mult pe ganduri si am deschis usa frigiderului. In interior am vazut trei rafturi confectionate dintr-un material rezistent, anume Safety Glass, dar si compartimentul dedicat fructelor si legumelor, numit si Garden Fresh. Tot in racitor putem vedea termostatul

Congelatorul pe care Arctic AK60360+ il detine este unul spatios, mai exact de 90 litri. Acolo, cele trei compartimente sunt usor de accesat, iar cel superior are o dimensiune mai mare si poate folosi functia de congelare rapida.

Merita sa cumperi Arctic AK60360+?

Inainte de a incheia articolul, vreau sa va mai dau cateva detalii despre produs. El vine cu functia Eco buzz, care ne avertizeaza in cazul in care uitam usile deschise, cu clasa energetica A+, dar este si un dispozitiv silentios in timpul functionarii.

Dupa ce am testat in diferite situatii Arctic AK60360+, am ajuns la o conluzie simpla. Cu siguranta aceasta combina frigorifica isi merita pe deplin pretul, care apropo, este unul foarte bun! Daca aveti nevoie de un aparat frigorific eficient, modern si cu un design aparte, atunci modelul de fata cu siguranta vi se adreseaza.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Mitsubishi MSZ-HJ71VA – Putere excelenta!
Tags: ARCTIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*