REVIEW – Arctic DFSA60AN – Un pret de neratat!

Arctic DFSA60AN Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Arctic DFSA60AN este numele ultimului model de masina de spalat vase pe care am avut ocazia sa-l testez, ca de obicei pentru voi! Acesta vine intr-o culoare destul de speciale, anume Antracit, ceea ce ii acorda un plus de modernitate designului sau. De altfel, materialele din care dispozitivul a fost construit sunt de o calitate buna si va permit o usoara curatare.

Din punctul meu de vedere, produsul are o capacitate de spalare destul de generoasa. El poate fi incarcat cu pana la 12 seturi de vase, acestea putand fi asezate corect cu ajutorul cosurilor ajustabile din interior. Modelul a primit o multime de note si comentarii pozitive din partea celor care deja l-au cumparat. Astfel, inainte de a continua, va recomand sa vedeti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Eco, Intensiv, Express. Doar trei dintre cele 5 programe de spalare pe care Arctic DFSA60AN ni le ofera. Temperaturile folosite de catre ele sunt cuprinse intre 30 si 70 grade celsius, ceea ce inseamna ca orice tip de vas va putea fi spalat corect, indiferent de gradul de murdarie pe care il prezinta.

Dispozitivul mai vine dotat si cu Aqua Protect, functia de uscare cu aer cald sau optiunea de incarcare pe jumatate, tehnologii ce ne ofera un confort chiar mai bun decat cel legat de spalarea vaselor.

Opinii finale despre Arctic DFSA60AN

Fata de toate cele prezentate, mai vreau sa va spun faptul ca aceasta masina de spalat vase ofera chiar si un consum mic de energie electrica, dar si un mod de functionare silentios.

In conluzie, eu mi-am format o opinie foarte buna despre Arctic DFSA60AN atat datorita calitatii sale, cat si din cauza pretului bun la care poate fi cumparata. Astfel, va recomand sa accesati unul dintre link-urile din articol si sa descoperiti produsul la o oferta care este cu mult sub media pietei!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Samsung WW70J3283KW – Capacitate de 7 kg!
Tags: ARCTIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*