REVIEW – Frigider Arctic FB125+ – Perfect pentru regimul hotelier!

Arctic FB125+ Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

In review-ul zilei vorbim despre un frigider compact, ce are doar o usa in dotarea sa. Numele lui este Arctic FB125+ si va invit sa-l descoperim impreuna. In primul rand, vreau sa va spun faptul ca modelul are un volum total de 114 litri si o inaltime de 84 cm.

In opinia mea, datorita marimii sale, Arctic FB125+ este potrivit pentru incaperile mici, cum ar fi bucataria unei garsoniere, dar si pentru regimul hotelier. Electrocasnicul se va potrivi perfect in camera unui hotel! Designul sau este unul simplu, insa bine construit, facand ca produsul sa aiba un aspect general modern. Cei care l-au cumparat se declara foarte multumiti de el, astfel va recomand sa descoperiti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Interiorul mini-frigiderului este dotat cu doua rafturi fabricate din sarma. Acestea sunt extrem de rezistente, putand fi depozitat pe ele pana la 25 kg. In partea de jos, gasim zona Garden Fresh, compartiment destintat fructelor si legumelor.

Usa este reversibila, deci aveti posibilitatea de a o monta in functie de spatiul din incapere. Pe interior, aceasta este dotata cu trei rafturi pe care avem posibilitatea de a depozita borcane, oua sau sticle. Micutul congelator este unul suficient pentru nevoi reduse, fiind de altfel unul foarte eficient. El are in dotarea sa o usa ce se inchide foarte bine datorita sistemului bine construit.

Ce parere mi-a facut Arctic FB125+

Daca doriti sa schimbati temperatura din cele doua compartimente, nimic mai simplu! Termostatul situat in interior este foarte usor de utilizat. Practic, cu o simpla invartire de buton, oricine poate seta temperatura dorita.

In timpul functionarii, am constatat placut surprins faptul ca Arctic FB125+ este foarte silentios. De altfel, citind specificatiile am aflat ca foloseste clasa de consum A+, una superioara asadar, care ne va oferi o mica reducere a facturii de energie electrica.

Daca sunteti in cautarea unui frigider de mici dimensiuni, care este totusi foarte eficient, atunci Arctic FB125+ este modelul pe care il cautati!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Arctic AED7001A++ - Masina de spalat la reducere!
Tags: ARCTIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*