REVIEW – Beko DEN28320GB – Un design elegant!

Beko DEN28320GB Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Beko DEN28320GB este o masina de spalat vase care atrage in primul rand datorita aspectului sau. In plus, ea vine cu o multime de functii interesante care va vor asigura un confort sporit pe intreaga durata a folosirii sale. Dupa cum puteti observa in imaginea alaturata, modelul vine in culoarea neagra, avand asadar un design de-a dreptul elegant. Ba mai mult, usa este din sticla, fiind usor de curatat, si vine chiar si cu un maner cromat ce ne permite o usoara deschidere a acesteia.

Dispozitivul poate fi setat foarte usor cu ajutorul panoului de comanda cu touch screen, cel care este dotat chiar si cu un ecran LCD care are rolul de informare cu privire la modul de functionare. In plus, vreau sa va spun faptul ca motorul acestei masini este de tip ProSmart Inverter, iar asta inseamna ca voi va veti bucura de un dispozitiv mai silentios, mai eficient, dar si mai economic fata de modelele clasice. In continuare, va recomand sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Beko DEN28320GB poate fi incarcata cu pana la 13 seturi de vase. Acestea vor fi spalate cu ajutorul a 8 programe diferite, printre care cele mai importante sunt: rapid, automat, bio, prespalare, intensiv, incarcare la jumatate.

Asta nu este tot! Aceasta super masina de spalat vase vine si cu functii precum: programare intarziata, aquaflex, dar si cu senzori speciali ce masoara apa, detergentul si nivelul de murdarie al vaselor.

Testele cu Beko DEN28320GB

In timpul testelor, masina de spalat Beko s-a descurcat excelent. Vasele au fost spalate foarte bine, eficient clatite, iar la final au iesit perfect uscate, numai bune de a fi folosite sau depozitate.

Asadar, eu nu pot decat sa va recomand Beko DEN28320GB! Modelul poate fi chiar cumparat la un raport pret/calitate excelent, pe care il veti putea descoperi chiar singuri.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – LG GSJ961NEBZ Sistem Door in Door!
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*