REVIEW – Beko HTV8743XG – Opinii si recenzie !

Beko HTV8743XG Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Există mai multe tipuri de mașini de spălat dar modelul pe care l-am descoperit recent le întrece pe toate. Beko HTV8743XG este o mașină de spălat rufe cu funcție de uscător, care oferă performanțe foarte bune de spălare și de uscare si este eficientă energetic. Ea este dotată cu motor cu invertor și funcție IonGuard pentru cele mai impecabile rezultate de spălare și uscare. Vă recomand să citiți în continuare acest articol pentru a descoperi și prețul redus la care poate fi găsit acest produs. Citește toate detaliile importante chiar aici Recomandarea noastra -> AICI!

Pe lângă toate tehnologiile pe care se bat producătorii în ziua de azi Beko a încorporat în mașina de spălat și uscător de rufe foarte eficient energetic. Acest lucru este un mare beneficiu pentru toată lumea care achiziționează acest produs. Beko HTV8743XG este un model de top notat cu tehnologie de ionizare a aerului Care previne acumularea de mirosuri neplăcute în interior prin neutralizarea a anumitor particule care produce acel miros. În plus funcția de antisifonare este foarte eficientă și obții rezultate mult mai bune de fiecare dată.

Vreau să vă spun că eficiența energetică pentru toate funcțiile acestei mașini este clasa A. Ia oferă o capacitate de încărcare pentru hainele care vor fi spalate de 8 kg, iar capacitatea pentru încărcarea uscătorului este de 5 kg. Viteza maximă de centrifugare este de 1400 de rotații pe minut lucru care va asigura o situație foarte eficientă a hainelor. În plus de asta există tehnologiile Silent Tech si Motor ProSmart Inverter care vor reduce mult zgomotul. Mașina produce un zgomot în timpul Spălării de 57 de decibeli iar în timpul uscării de 74 de db.

Pareri Beko HTV8743XG

Vreau să vă spun că modelul Beko HTV8743XG este dotat cu un panou de control digital care are un afișaj despre programele selectate, timpul rămas și va indica mai multe informații despre programul ales. Recomand această achiziție pentru că este absolut impresionanta, prin tehnologie si pret accesibil.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Beko RCNA365K20ZX performanta maxima !
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*