REVIEW – Beko RCNA400E20ZXP pret special !

Beko RCNA400E20ZXP Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Dacă ați ajuns aici, vă spun cu siguranță că a găsit o super șansă de a moderniza bucătăria cu noul model de combină frigorifică de la Beko. Oferă mai multe tehnologii moderne de păstrare a alimentelor, așa că Beko RCNA400E20ZXP poate fi achiziția ideală pentru familia ta.

Acest model are o capacitate de 354 l volum net împărțit în 257 l frigider și 97 congelator. El este caracterizat de un consum redus de energie electrică de doar 346 de kw pe an fiind clasat A+. Are încorporată cea mai nouă tehnologie de ionizare denumită IonGuard. Aceasta va păstra alimentele proaspete pentru mult timp. Beko RCNA400E20ZXP are încorporat și un compartiment special pentru legume și fructe cu funcția de control al umidității denumit și EverFresh+. Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Interiorul cuprinde 3 rafturi din sticla, 4 suporturi pe ușă, și 3 compartimente ale congelatorului printre care și compartimentul de 0 grade care permite dezghețarea lentă a produselor din carne sau a păstrării anumitor produse proaspete pe termen foarte lung. Mânerul acestui frigider este orizontal integrat, ușile au deschidere standard spre dreapta dar pot fi și inversate, și un mare plus este finisajul cu inox.

Parerea noastra despre model

Veți descoperi că Beko RCNA400E20ZXP are iluminare interioară bazată pe tehnologia led care este foarte eficientă și produce o lumină uniformă în interiorul acestuia. Te vei bucura de facilitatea de a avea un afișaj LCD pe ușă, acesta permițând setarea temperaturilor dar și controlul acestora fără să mai deschideți ușa.

Puteti sa va bucurati de somn liniștit noaptea pentru că cei 43 de decibeli abia pot fi auziți în timpul funcționării pentru că acesta este zgomotul produs. Un alt avantaj mai este și autonomia fără energie electrică la care el poate funcționa până la 20 de ore.

Este un combina frigorifică foarte interesantă care o recomand familiilor care doresc un electrocasnic de calitate foarte bună de la Beko.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Beko DFN28422X – Pret si informatii!
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*