REVIEW – Beko RCNA400E21DZW combina frigorifica Clasa A+ !

Beko RCNA400E21DZW Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Salutări, vreau să vă vorbesc despre o combină frigorifică foarte deosebită care vine cu o capacitate mare de stocare și mai multe tehnologii și facilități. Beko RCNA400E21DZW oferă posibilitatea de a păstra foarte mult timp alimentele intro stare cât mai proaspătă.

Pot să vă spun că această combină frigorifică oferă foarte multe lucruri interesante. Capacitatea sa interioare este măsurată în litri iar aceasta capacitatea este de 344 litri volum net interior.

Frigiderul are un filtru care elimină arome neplăcute avand ionizator activ cu efect antibacterian, care elimina bacteriile și particulele care produc mirosuri. În plus, Beko RCNA400E21DZW mai are un aditiv antibacterian la garinura usilor. Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

La interior cu pot să spun că lucrurile stau destul de bine pentru că oferă 3 rafturi din sticla, 4 suporturi pe ușă și 3 compartimente pentru congelator. Compartimentul special proiectat EverFresh + are deschideri pentru fluxurile de aer care pot regla nivelul de umiditate. În acest fel, prospețimea legumelor și a produselor din aceasta este păstrată pentru o lungă perioadă de timp. Modelul acesta mai vine cu trei accesorii: Suport pentru sticle, tavă pentru ouă, tava pentru gheață.

Parerea noastra despre produs

Să vă vorbesc și despre sistemul automat de dezghețare. NeoFrost permite dezghețare automată, astfel nu vei mai avea gheață pe alimentele din interior și nu va mai trebui să dezgheți manual cum se face alte modele mai vechi.

În plus pot să mai spun că modelul beneficiază de un dozator de apă având un rezervor de apă pe ușă. Rezervorul este de tip SlimTank astfel nu va ocupa deloc spațiul din interior fiind integrat în ușă.

Bucurate de un consum redus de energie deoarece Beko RCNA400E21DZW este clasat A+ și consumă 345 kilowați pe an.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Beko BPEU 090 – Super Oferta!
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*