REVIEW – BEKO WITV8712X0W pret si tehnologie novatoare!

BEKO WITV8712X0W Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

BEKO WITV8712X0W este reglabila până la o viteză maximă de 1400 rot / mi n. Acest lucru înseamnă că in funcție de tipul de rufe și rezultatele așteptate, se poate stabili o centrifugare mai mare sau mai mică .Datorită acestei funcții, decideți cum să uscați rufele de la mașina de spălat după terminarea programului selectat. Cu cât viteza este mai mare, cu atât este mai uscată incarcatura spalata dar  si nivelul de mototolire creste. Trebuie reținut faptul că viteza mai mare este utilizată cel mai bine pentru țesături din bumbac, lenjerie de pat, prosoape și altele, iar pentru țesături mai delicate și mai dificile la călcat se recomanda viteze mai mici. Poate va intereseza sa stiti si Recomandarea noastra -> AICI!

 

Nivelul maxim de zgomot emis de această mașină de spălat în timpul programului de spălare pentru un program standard poate ajunge la 57 dB. Cu toate acestea, nivelul de zgomot în timpul procesului de stoarcere la cea mai mare viteză este de 70 dB. Zgomotulîn timpul spălării poate fi ușor reglat prin reglarea vitezei de centrifugare, deoarece cu cât viteza este mai mare, cu atât mai mare este zgomotul mașinii de spălat. Prin urmare,
luând în considerare confortul propriei dvs locuite cat și vecinului :), este bine să setați o viteză de rotație mai mică atunci când reglați rufele seara sau noaptea..

Consumul de apă estimat este de  – 10559 (litri / an). Consumul anual de apă, măsurat în litri, presupunând 220 de cicluri de spălare în programele standard pentru țesăturile din bumbac, si este de aproximativ 10559. Consumul real de apă depinde de modul în care mașina este operată și de cât de des este utilizată. Aportul de apă este un factor economic și ecologic foarte important care condiționează alegerea mașinii de spălat.Scăderea aportului de apă este o factură mai mică pentru apă și canalizare. Economisirea conștientă a apei în gospodărie este, de asemenea, o contribuție personală la îngrijirea mediului.

Încărcarea maximă a mașinii de spălat este de 8 kg.Cantitatea maximă de rufe uscate care poate fi introdusă în mașina de spălat BEKO WITV8712X0W este de 8 kg .Capacitatea mare a mașinii de spălat este un avantaj neprețuit pentru casele cu multi membri , care generează cantități mari de rufe murdare. Prin aruncarea unei cantități mari de rufe la un moment dat, puteți economisi timp și apă și puteți reduce facturile de energie electrică și de apă. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că capacitatea mai mare a tamburului duce si la o dimensiune mai mare a mașinii de spălat și spațiul mai mare necesar pentru pozitionarea acesteia. In  gospodăriile de o persoană, două sau chiar trei persoane, este mai economic să se utilizeze o mașină de spălat cu o încărcătură mai mică, dar care se potrivește perfect în interiorul mai mic.

Merita cumparata?

Bucurati-va avem de-a face cu o clasa de eficiență energetică A +++ .O mașină de spălat în cea mai bună clasă A +++ este un dispozitiv cu energie foarte scăzută. Acest lucru înseamnă că consumă mai puțină energie decât alte aparate cu clasa de energie mai mici, și , astfel , este cel mai ecologic mod de economisire a energiei și se protejeaza si bugetul dvs împotriva consumului de energie Adio facturi mari :)!
Ca exemplu presupunând că avem 220 de cicluri de spalare cu materiale si program standard de spălare consumul este de 195 kWh pentru acest model .

Tehnologii utilizate la BEKO WITV8712X0W sunt de asemenea de ultima generatie Avem protecție împotriva supratensiunii – Beko AquaFusion sistem electronic de echilibrare , sistem automat de control al consumului de apă!Pretul este unul tentant am analizat piata si va oferim un pont bun mai jos!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Fulgor Milano FBC 362 FE - Teste, pareri si pret!
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*