REVIEW – Beko WRE6532ZSBS – Pareri si preturi !

Beko WRE6532ZSBS Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Pentru cei care doresc o nouă mașină de spălat, vreau să prezint un model care este foarte accesibil și oferă caracteristici moderne și un consum redus de apă și energie electrică. Modelul Beko WRE6532ZSBS este o mașină de spălat care se prezintă excelentă la toate capitolele. Voi prezenta caracteristicile principale pe care doriți să le aflați în vederea achiziționării produsului. Cred ca sunteti interesat si de Recomandarea noastra -> AICI!

Această mașină de spălat este dotată cu tehnologia OptiSense în care echilibrează consumul de resurse prin intermediul senzorilor speciali. Beneficiat de programe de spălat foarte bine echilibrate pentru tot felul de haine și tipuri de țesături. Suportă, programe speciale pentru lenjerii, rufe delicate lână, bumbac, sintetice, și există și un program de spălare rapid pentru hainele mai puțin murdare.

Modelul Beko WRE6532ZSBS are un consum redus de energie pentru că este clasat A+++. Acest lucru înseamnă facturi mai mici la energie electrică. În plus de asta suportă și spălarea cu apă la 20 de grade oferind rezultate foarte bune. Acest model este o mașină de spălat Slim dedicată unei familii de trei membri, și oferă o capacitate de încărcare de 6 kg. Acest model oferă un control foarte facil al programelor de spălare prin interfața cu selector ușor de folosit, și oferă un display digital led prin care puteți urmări progresul programului ales, timpul rămas, și consumul de resurse.

PARERI Beko WRE6532ZSBS

In ceea ce privește caracteristicile speciale ale acestui model pot să spun că există funcția Fast+ care este ideală pentru a fi selectată când mașina este încărcată doar 50%. Acest program va putea optimiza pașii de spălare și consumul de apa. Spălarea va fi mai rapidă și mult mai eficientă. Beko WRE6532ZSBS va oferi rezultate excelente în aceste condiții.

Este cu siguranță un model care merită toată atenția deoarece se poate găsi la un preț promoțional care poate fi accesat doar de pe această pagină.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Beko DN161220X - Inox Antiamprenta
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*