REVIEW – Bompani BOCB740/G model si pret modern!

Bompani BOCB740/G Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Astăzi vom discuta despre o combină frigorifică cu un aspect clasic, care arată foarte bine și prezintă caracteristici debite de design. Este vorba despre modelul Bompani BOCB740/G care prezintă o capacitate mare de stocare în interiorul său și o culoare gri. Veți descoperi beneficiile de a achiziționa acest produs la oferta pe care noi am găsit o cea mai atractivă.

Model este foarte interesant din punct de vedere al aspectului. Produsul are o lățime de 70 de cm și înălțimea de 188 cm, și va da un aspect plăcut bucătăriei tale, și veți beneficia de un design atrăgător. Sunt mai multe lucruri de spus despre acest model, deoarece oferă și tehnologii de reducere a consumului de energie electrică. Dacă doriți să achiziționați produsul verificați și Recomandarea noastra -> AICI!

Combina frigorifică Bompani BOCB740/G beneficiază de un tehnologie No Frost Multi level, adică toate nivelele sunt optimizate în ceea ce privește temperatura interioară pentru a împiedica formarea de gheață si vă va scăpa de dezghețarea manuală periodică. Vreau să specific că modelul are o capacitate totală de 415 l.

În interior volumul total al combinei frigorifice a fost folosit foarte eficient. Organizarea se face pe patru rafturi de o calitate foarte bună care pot suporta greutăți de 50 de kg. Pe ușa frigiderului există 4 suporturi cu inserții cromate și un suport pentru sticlele de băuturi. Dumneavoastră veți putea organiza cum doriți acest interior.

Păreri Bompani BOCB740/G

Există o ladă pentru legume și fructe foarte încăpătoare. Congelatorul modelului Bompani BOCB740/G  este prevăzut cu trei compartimente încăpătoare și capabil de un sistem care dezgheață automat interiorul.

Compresor este dotat cu tehnologie modernă și consuma foarte puțin energie electrică aproximativ 352 de kw pe an. Dacă doriți să achiziționați acest produs deosebit vă invit să verificați oferta promoțională, care noi credem că este cea mai bună soluție pentru dumneavoastră

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Bosch SPS53E28EU pret si opinii!
Tags: BOMPANI

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*