REVIEW – Bompani BODP272/T – Un frigider colorat la un pret de top !

Bompani BODP272/T Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Aspectul este cel mai important lucru la un frigider nou pe care dumneavoastră vreti să îl achiziționați. Astăzi vă prezint un frigider cu două uși foarte interesant cu un design retro care prezintă caracteristici destul de interesante și o culoare deosebita, turcoaz. Modelul Bompani BODP272/T beneficiază de volum generos la interior și se poate găsi un preț destul de bun.

În acest articol vă prezint frigiderul cu două uși, care prezintă cel mai interesant aspect pe care l-am observat în ultimul timp. Designul retro este foarte căutat de foarte multă lume și prezintă un mare interes. Modelul nostru beneficiază de acest aspect și vine cu un mâner orizontal care ne aduci aminte de vechile frigidere care se fabricau prin anii 90. Dacă doriți să verificați mai multe detalii și să achiziționați accesați Recomandarea noastra -> AICI!


Modelul vine cu un volum total de 315 l care sunt destul de suficienți pentru o familie de trei membri. Modelul are o inaltime de 171 de cm și o lățime de 60 de cm așa că va avea loc cu siguranță în bucătăria dumneavoastră fie ea și mai mică.

Modelul Bompani BODP272/T beneficiază de un sistem de dezghețare automat pentru interiorul frigiderului. Pe lângă Acest lucru trebuie să menționez faptul că veți găsi cinci rafturi dintre care patru sunt ajustabile pentru a crea un spațiu mai voluminos pentru recipiente mai mari, și este prevăzut cu trei rafturi pe ușă cu inserții cromate de foarte buna calitate.

Păreri Bompani BODP272/T

Veți descoperi în interior și un compartiment pentru legume și fructe, iar congelatorul veți observa că are și el două compartimente încăpătoare cu un sistem de dezghețare automat. Modelul beneficiaza de iluminare LED care este foarte economica, si pe langa acest lucru consumul anual al modelului este de 274 kw fiind clasat A+. Acest produs se poate gasi la o super oferta, asa ca nu rata promotia aceasta!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Samsung WD70J5410AW/LE – Masina de spalat cu uscator!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*