REVIEW – Bosch KAD90VI20 bucurate de acest pret avantajos!

Bosch KAD90VI20 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

De curand mi-a fost atrasa atentia de Bosch KAD90VI20, un side by side de cea mai inalta calitate. Asadar, m-am decis sa-l testez, pentru ca acum sa vi-l prezint intr-un scurt review. In primul rand, vreau sa stiti ca acest super aparat frigorific ne ofera o capacitate de 533 litri! De asemenea, el vine in culoarea inxoului, designul sau fiind unul extrem de reusit. Daca vreti sa stiti ce opinii au cei care deja au folosit acest produs, atunci puteti citi mai departe Recomandarea noastra -> AICI!

Ambele usi sunt dotate cu cate un maner robust, ce ne permite o deschidere mult mai facila. Usa din stanga vine cu ecran LED dotat cu mai multe butoane, cu ajutorul carora putem seta functiile speciale sau putem seta temperatura. Tot acolo, ne bucuram de un dispozitiv ce ne poate oferi atat apa rece, cat si cuburi de gheata instant, fiind perfect pentru zilele toride de vara.

Compartimentul congelator se afla in stanga, iar acesta are un volum impresionant de 163 litri. In interiorul sau gasim doua rafturi ajustabile, doua sertare, dar si alte patru suporturi situate pe usa sa.

Bosch KAD90VI20 are un frigider si mai spatios! Acolo ne asteapta trei rafturi din sticla, compartimente pentru fructe si legume, dar si alte 5 suporturi situate pe usa, acolo unde putem depozita sticle, borcane, oua si orice tip de recipient.

Un astfel de aparat frigorific nu avea cum sa nu vine cu functii de ultima ora! Produsul foloseste tehnologia No Frost, functiile de super-racire si congelare, sistemul Multi AirFlow. De asemenea, el vine cu un sistem sonor pentru usa deschisa, pentru temperatura ridicata, dar nu numai!

Concluzii despre Bosch KAD90VI20

Aparatul frigorific este printre altele atat silentios, cat si economic, el folosind clasa de consum superioara A++. Concret, Bosch KAD90VI20 este un side by side pentru pretentiosi!

Modelul are un pret pe masura performantelor sale, insa daca veti accesa unul dintre link-urile noastre, puteti gasi exact acelasi produs la un super pret promotional! Spor la cumparaturi!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Bosch WKD28541EU masina de spalat cu uscator la pret bun!
Tags: BOSCH

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*