REVIEW – Bosch KGN39LR35 – Combina de culoare rosie!

Bosch KGN39LR35 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bosch KGN39LR35 este o combina frigorifica ce atrage cu siguranta atentia datorita designului sau. Mai departe, mi-am propus sa v-o prezint pentru ca voi sa fiti bine informati in cazul in care doriti sa cumparati acest model. Aparatul frigorific vine in culoarea rosie, aspect putin atipic. Totusi, designul este unul foarte modern datorita acestui fapt.

Inaltimea combinei este de peste 2 metri, iar capacitatea de stocare ajunge la 366 litri. Daca doriti sa aflati ce concluzii au tras cei care au folosit deja produsul, atunci trebuie sa cititi de aici Recomandarea noastra -> AICI!

Asadar, vorbim despre un electrocasnic ce se adreseaza bucatariilor de dimensiuni ceva mai mari. Pentru a selecta functiile speciale si temperatura din cele doua compartimente, va trebui sa folosim display-ul digital aflat pe usa frigiderului.

In interiorul frigiderului gasim nu mai putin de trei rafturi fabricate din sticla securizata. Tot acolo, avem parte de un suport pentru sticle, dar si de alte trei compartimente in care putem depozita in cele mai bune conditii fructe, legume si alte alimente perisabile. Pe usa gasim alte patru suporturi, iar acolo putem plasa chiar si sticle de mari dimensiuni.

Bosch KGN39LR35 are un congelator imartit in trei compartimente de dimensiuni diferite. Dezghetarea sa se face automat, iar datorita functiei NoFrost, nu vom avea parte de gheata produsa in exces. Acest compartiment are o capacitate ce ajunge la 87 litri.

De ce sa achizitionati Bosch KGN39LR35

Pe langa un design superb si un spatiu bine compartimentat, aceasta combina frigorifica mai are cativa asi in maneca. Ea vine cu functii ECO, ventilator pentru distribuirea aerului rece, cu un sistem antibacterian, dar si cu functii speciale de super-racire sau super-congelare.

Bosch KGN39LR35 este intr-adevar o combina frigorifica speciala, care se adreseaza celor mai pretentiosi dintre voi. Daca vreti sa o achizitionati, atunci va recomand sa accesati unul dintre link-urile din acest articol, deoarece va veti bucura de un pret promotional!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Bosch WAW28560EU – Masina de spalat premium!
Tags: BOSCH

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*