REVIEW – Combina Bosch KGN39VW35 – O capacitate de 366 litri!

Bosch KGN39VW35 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Un nou produs l-am testat pentru voi, dragi cititori, iar numele sau este Bosch KGN39VW35. Vorbim asadar despre o combina frigorifica ce are o capacitate de stocare extrem de generoasa, de 366 litri mai exact! Ea are o inaltime de 203 cm si vine in culoarea alba, deci se potriveste perfect intr-o bucatarie moderna si spatioasa. Daca vreti sa stiti ce opinii au cei care deja au testat acest produs, atunci va recomand sa cititi aici Recomandarea noastra -> AICI!

Ambele usi ale combinei frigorifice sunt dotate cu manere cromate, ce asigura in primul rand o deschidere mult mai facila. De altfel, acestea sunt reversibile, deci pot fi montate in functie de nevoi sau spatiu. Panoul de comanda este electronic si poate fi gasit in partea de sus a frigiderului. De acolo putem regla atat temperatura, dar putem seta si functiile speciale.

Bosch KGN39VW35 are un frigider foarte spatios, in interiorul caruia gasim trei rafturi fabricate din Safety Glass, un suport pentru sticle, dar si trei compartimente speciale. Acestea sunt dedicate pentru peste, carne si fructe+legume, ele facilitand o prospetime mai indelungata alimentelor. Usa racitorului este dotata de asemenea cu alte patru suporturi, pe care putem plasa chiar si sticle de mari dimensiuni!

Congelatorul are un volum de 87 litri. In interiorul sau regasim trei compartimente de dimensiuni diferite. Acesta foloseste functia NoFrost, deci putem scapa de grija ghetii formate in exces. Oricum, procesul de decongelare este automat!

Pe final, as vrea sa va mai spun faptul ca Bosch KGN39VW35 poate folosi functiile de congelare sau racire rapida. De altfel, el vine cu un filtru din carbon ce elimina mirosurile neplacute, cu un sistem sonor pentru usa deschisa, dar si cu un ventilator ce distribuie aerul rece uniform.

Bosch KGN39VW35 este la oferta!

Bosch KGN39VW35 foloseste Clasa A++, deci veti avea parte si de un consum redus de energie. Eu recomand aceasta combina frigorifica chiar si celor mai pretentiosi dintre voi, mai ales ca o puteti cumpara la un pret promotional!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Bosch SMI46AS00E – Oferta de vara!
Tags: BOSCH

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*