REVIEW – Combina frigorifica Bosch KGV39VW31

Bosch KGV39VW31 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Numele produsului zilei este Bosch KGV39VW31! Descoperim asadar azi o combina frigorifica care ne incanta cu dotarile sale. Daca sunteti in cautarea unui astfel de dispozitiv, atunci acest model cred ca va intereseaza! Modelul are o capacitate generoasa de 344 litri, iar inaltimea sa depaseste 2 metri.

Pentru a selecta puterea dorita de functionare, trebuie sa deschideti usa superioara a combinei. Modelul se bucura de review-uri pozitive din partea celor care l-au utilizat, iar daca vreti sa le vedeti, atunci cititi aici Recomandarea noastra -> AICI!

In partea de sus, cu doar o apasare de buton, veti selecta temperatura dorita! Apropo de usi, ambele pot fi montate in functie de nevoile fiecaruia, deoarece ele sunt reversibile.

Bosch KGV39VW31 are in interiorul frigiderului un suport orizontal pentru sticlele de vin, patru rafturi fabricate din sticla securizata, plus compartimentul VitFresh. Cel din urma este dedicat depozitarii de fructe si legume, iar umiditatea din interiorul sau poate fi reglata manual. Pentru a depozita recipeinte, borcane si sticle, atunci va trebui sa accesati suporturile de pe usa, care sunt patru la numar.

Congelatorul este si el unul generos ca spatiu, avand un volum de 94 de litri. Acolo avem parte de trei compartimente de dimensiuni diferite. Cel mai spatios este cel din centru, el fiind numit BigBox. In interiorul lui putem congela alimente aflate in recipiente de mari dimensiuni.

Mai multe detalii despre Bosch KGV39VW31..

Bosch KGV39VW31 nu produce gheata in exces, este silentios in timpul functionarii si are o un consum redus de energie electrica, deoarece foloseste Clasa A++.

Trebuie sa va mai spun ca aceasta combina frigorifica vine si cu tehnologia Low Frost, dar si cu functii speciale pentru super-racire si super-congelare.

Asdar, daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice de calitate, dar care are un pret sub media pietei, atunci va recomand cu incredere Bosch KGV39VW31, un model ce nu are cum sa va dezamageasca!

Vezi pretul de azi 18.09.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Bosch SME68TX06E – Pretul calitatii!
Tags: BOSCH

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*