REVIEW – Bosch SMI46KS01E pret si pareri!

Bosch SMI46KS01E Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Tocmai ce am terminat de testat masina de spalat vase Bosch SMI46KS01E, un model foarte bine dotat, care m-a impresionat la absolut fiecare capitol. Sa incepem cu capacitatea sa! Cuva, care este dotata cu mai multe cosuri metalice, este una generoasa, ea putand fi incarcata chiar si cu 13 seturi de vase simultan.

Daca puneti pret pe design, atunci vestile sunt bune! Produsul vine in culoarea simpla alba, dar aspectul sau este totusi unul modern, iar asta datorita elementului cromat. Acolo, veti gasi si un maner pentru deschiderea usii, plus un display electronic, dar si mai multe butoane, care formeaza panoul de comanda. Clientii acestui produs sunt multumiti de calitatea lui si i-au acordat note maxime. In acest sens, va recomand sa vedeti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Program intensiv, automat, ecologic, prespalare, de 1 ora si pentru pahare. Acestea va stau la dispozitie pentru spalarea oricarui tip de vas. Temperaturile ajung chiar si la 70 grade, iar asta inseamna ca veti putea curata, fara cel mai mic efort, chiar si vasele ce prezinta un grad ridicat de murdarie, cum ar fi tigaile sau oalele.

Bosch SMI46KS01E este un dispozitiv al prezentului, iar aici ma refer la faptul ca vine dotat cu foarte multe functii si tehnologii. Printre cele mai importante, tin sa amintesc: optiunea de incarcare la jumatate, protectie inundatie, siguranta pentru copii, programarea intarziata, dar si o multime de senzori pentru apa, detergent sau incarcare, care fac ca procesul de spalare sa fie cat mai economic.

Bosch SMI46KS01E este foarte silentioasa!

Intr-adevar! Atunci cand am testat dispozitivul, am ramas extrem de placut surprins de faptul ca zgomotul produs de el nu este deloc deranjant pentru utilizatori. Ba mai mult, datorita Clasei A++, consumul de energie electrica va fi intotdeauna unul mic.

In concluzie, va recomand cu incredere Bosch SMI46KS01E, deoarece pretul sau este unul corect si favorabil clientilor.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Bosch SMS68TI01E – O capacitate generoasa!
Tags: BOSCH

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*