REVIEW – Bosch SMI68MS02E – Pret, informatii si teste!

Bosch SMI68MS02E Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Asa cum deja v-ati obsinuit, azi vom discuta despre un nou produs pe care l-am testat. Bosch SMI68MS02E este numele celui de azi, fiind vorba despre o masina de spalat vase foarte bine dotata, care face parte din categoria celor premium. Recomand achizitionarea ei pentru un volum ridicat de spalat sau pentru bucatariile spatioase. Ea are 60 cm in latime si poate spala pana la 14 seturi de vase! Orice tip de vesela va fi corect depozitat cu ajutorul cosurilor din interiorul cuvei, iar procesul de spalare va fi asadar unul foarte eficient.Va recomandam sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Combinatia de culori alb/cromat ii ofera acestui model un plus la capitolul modernitate. Din punctul meu de vedere, acesta se va potrivi fara probleme in orice bucatarie, el avand capacitatea de a se integra perfect in orice tip de mobilier. Pentru a seta masina, va trebui sa accesati panoul de comanda care se afla in partea superioara. Cu o simpla apasare de buton veti putea selecta programul sau functia dorita, iar un display electronic va va oferi toate detaliile legate de modul de functionare.

Ati aflat deci cum puteti selecta programul dorit, ei bine, acum e timpul sa aflati care sunt acestea. Bosch SMI68MS02E vine cu 8 programe diferite, care folosesc temperaturi diverse utile in orice situatie. Totusi, cele mai importante par a fi: intensiv, rapid, automat, ecologic, prespalare sau programul special conceput pentru pahare sau vesela delicata.

Ce alte dotari mai are Bosch SMI68MS02E?

Pe langa toate cele prezentate, aceasta super masina de spalat vase ne mai incanta cu urmatoarele: siguranta copii, protectie pentru inundatie, programare intarziata, diversi senzori. In plus, este important de mentionat ca ea vine cu Clasa A++, ceea ce inseamna ca factura de curent va fi ceva mai mica!

Asadar, eu va recomand cu drag Bosch SMI68MS02E, deoarece m-a impresionat cu calitatea sa in timpul testelor si cred ca asa va face si in privinta voastra. Pretul ei este unul destul de ridicat, insa corect raportat la tot ceea ce v-am prezentat.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Bosch SPS46IW07E pret si pareri!
Tags: BOSCH

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*