REVIEW – Bosch SMS40E32EU – Pret mic, performante maxime!

Bosch SMS40E32EU Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Azi mi-am propus sa va vorbesc despre masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU. Modelul este unul dintre cele mai apreciate ale brandului, primind o multime de note pozitive din parte cumparatorilor. Acesta permite o incarcare cu pana la 12 seturi de vase, fiind asadar recomandat pentru bucatariile ceva mai spatioase sau pentru familiile numeroase.

Culoarea in care vine produsul este cea alba, insa designul sau este unul modern si bine definit. Materialele din care este construit sunt de o calitate buna, iar curatarea sa se face foarte usor. In partea de sus a usii, putem vedea un panou de comanda care ne permite selectarea programelor si a functiilor. In plus, el vine cu cateva LED-uri ce ne indica procesul in care masina se afla.Va invit sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Doua cosuri metalice gasim in interiorul lui Bosch SMS40E32EU. Acestea pot fi ajustate pe inaltime, astfel ca voi sa puteti plasa chiar si oale inalte. Practic, veti avea parte de cate un compartiment separat pentru fiecare tip de vas.

Programele pe care dispozitivul ni le ofera sunt: eco, special pentru pahare, prespalare, dar si un program de 65 grade. De asemenea, mai trebuie sa stiti ca acest model vine cu functii precum: timer de 24 ore sau posibilitatea de a incarca la jumatate. In plus, el este dotat cu o multime de senzori ce au rolul de a face procesul de spalare cat mai economic.

Am testat Bosch SMS40E32EU!

In timpul functionarii, Bosch SMS40E32EU s-a dovedit a fi foarte silentioase, dar cel mai important, extrem de eficienta in procesul de spalare, clatire si uscare. Cu toate astea, vorbim despre un electrocasnic economic ce vine cu clasa superioara A+.

Acestea fiind spuse, cred ca v-am prezentat destule motive pentru care ati putea lua in considerare achizitionarea acestei masini de spalat vase, mai ales ca pretul ei de pe piata este unul excelent raportat la performantele sale.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Beko BPEU 090 – Super Oferta!
Tags: BOSCH

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*