REVIEW – Bosch SMS68TI01E – O capacitate generoasa!

Bosch SMS68TI01E Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bosch SMS68TI01E este numele unei masini de spalat vase pe care am avut ocazia sa o testez nu de mult. Ca de obicei, am revenit cu un review dedicat, in care va voi prezenta cele mai importante detalii despre aceasta. Pentru inceput, vreau sa scot in evidenta faptul ca acest model este unul incapator, ce poate spala 14 seturi de vase. In interiorul sau, gasim mai multe cosuri, fiecare dintre ele putand fi folosit pentru un anumit tip de vase.

Dupa cum in imaginea alaturata puteti observa, acest produs are un design elegant, dar si modern, care ii permite sa se potriveasca fara probleme in orice tip de bucatarie. Datorita inoxului anti-amprenta, acest model va fi foarte usor de curatat. Mai departe, va recomand sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Panoul de comanda pe care Bosch SMS68TI01E il detine este unul foarte modern, dar usor de folosit. Cu o simpla apasare de buton, veti putea seta programul dorit de spalare sau functiile speciale. De altfel, el vine dotat si cu un display electronic ce ne informeaza cu privire la modul de functionare.

Aceasta masina de spalat vase vine dotata cu programe precum: intensiv, rapid, automat, bio, prespalare, special pentru pahare, silentios si nu numai. Practic, veti putea spala vasele intr-un mod rapid si perfect!

In plus, este important de mentionat faptul ca Bosch SMS68TI01E s-a descurcat excelent in timpul testelor. Vasele au fost spalate foarte bine, clatite eficient, iar la final au iesit perfect uscate, putand fi chiar folosite imediat. De altfel, zgomotul produs de electrocasnic este unul foarte mic, iar consumul de energie este de asemenea redus, datorita Clasei A++.

Merita sa cumperi Bosch SMS68TI01E?

Din punctul meu de vedere, aceasta masina de spalat vase este una premium si este dedicata chiar si celor mai pretentiosi dintre clienti. Eu o recomand cu incredere, deoarece sunt convins ca veti fi placut surprinsi de performantele ei, asa cum si eu am fost in timpul testelor.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Bosch SMV88TX36E – Premium, la reducere!
Tags: BOSCH

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*