REVIEW – Bosch WAN20260BY – Masina de spalat la promotie!

Bosch WAN20260BY Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bosch WAN20260BY este o masina de spalat rufe interesanta, pe care m-am decis sa o testez in urma cu cateva zile. Azi am de gand sa v-o prezint intr-un review si sa va spun tot ceea ce am aflat despre ea. Pentru inceput, ar fi bine sa stiti faptul ca avem de-a face cu un model ce suporta o incarcare generoasa a rufelor, de 8 kg mai exact. Concret, vorbim despre un electrocasnic ce se adreseaza familiilor formate din cel putin 4/5 membri.

Mai departe, as vrea sa va spun ca in opinia mea modelul are un design reusit, fiind unul modern. In partea de sus, regasim interfata de comanda, acolo unde alimentam masina cu detergent si balsam, butonul rotativ pentru selectarea programelor, butoanele secundare pentru functii, dar si un ecran LED ce ne ofera informatii detaliate despre functionare. Produsul este apreciat in randul clientilor, iar pentru a va dovedi acest lucru, va propun sa cititi mai departe Recomandarea noastra -> AICI!

Bosch WAN20260BY ne ofera un numar generos de programe de spalare, nu mai putin de 17! Fiecare dintre ele este special conceput pentru un anumit tip de material si articol de imbracaminte. Daca hainele au nevoie de o simpla improspatare, atunci va recomand sa folositi programul de 30 minute!

Pe langa un numar mare de programe, aceasta masina Bosch impresioneaza si cu functiile si tehnologiile sale. Cele mai importante sunt: functii Eco, sistem antispuma, blocarea accesului la interfata, sistem anti-vibrare, programare intarziata, selector centrifugare si temperatura.

Ce pret are Bosch WAN20260BY?

Inainte de tot, vreau sa va mai spun faptul ca viteza de centrifugare este de 1000 rotatii/minut. De altfel, masina nu consuma mult curent, iar asta se datoreaza Clasei A+++!

Bosch WAN20260BY incanta cumparatorii cu un pret foarte bun in raport cu tot ceea ce le ofera. Astfel, recomand cu multa incredere acest model, deoarece nu cred ca veti fi dezamagiti!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Beko RDSA310M20XP - Partenerul ideal pentru bucatarie
Tags: BOSCH

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*