REVIEW – Bosch WAT28460B Viteza de centrifugare de 1400 RPM!

Bosch WAT28460B Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

In articolul de astazi vom vorbi despre masina de spalat rufe Bosch WAT28460B, pe care am avut placerea sa o testez chiar in urma cu 3 ore. Asa cum din titlu ati aflat, modelul ne ofera o putere de centrifugare foarte buna, de 1400 rotatii per minut, asigurand astfel o stoarcere extrem de eficienta.

Modelul ne impresioneaza si printr-o capacitate de incarcare extrem de generoasa, el fiind capabil sa spele pana la 8 kg de rufe deodata. Inainte de a continua articolul, va recomand sa cititi aici cateva dintre Recomandarea noastra -> AICI!

Acest electrocasnic vine cu o functie speciala ce indica consumul de curent electric, cu un program de curatare a tamburului si nu numai.

Daca vreti sa selectati unul dintre cele 14 programe de spalare pe care Bosch WAT28460B le detine, atunci nu trebuie decat sa rotiti butonul central si sa dati Start. De altfel, acolo veti regasi si un program scurt, care dureaza numai 15 minute.

De asemenea, masina de spalat Bosch ne permite sa selectam temperatura, viteza de centrifugare, blocarea accesului la interfata, intreruperea programului, si multe altele, iar asta cu ajutorul butoanelor aflate in partea dreapta a panoului de comanda. Tot in aceeasi zona, gasim si un program LED ce ne ofera informatii utile despre procesul de spalre.

Cum au decurs testele cu Bosch WAT28460B

Am folosit aceasta masina de spalat rufe in diferite situatii, iar rezultatul a fost mereu perfect. Rufele sunt spalate si clatite bine, dar si stoarse extrem de eficient. Toate astea intr-un mod foarte silentios, iar asta datorita faptului ca acest model vine cu functii speciale in acest sens, ce reduc vibratiile motorului la minimum.

Din punctul meu de vedere, Bosch WAT28460B este o masina de spalat rufe de calitate, ce are un raport pret/functionabilitate foarte bun si care se adreseaza chiar si celor mai pretentiosi dintre clienti.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Bosch WAN20260BY – Masina de spalat la promotie!
Tags: BOSCH

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*