REVIEW – Bosch WKD28541EU masina de spalat cu uscator la pret bun!

Bosch WKD28541EU Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna, prieteni! Dupa ce am avut ocazia sa interactionez cu acest produs, care a reusit sa ma impresioneze prin functionalitatea sa avansata, cu tehnologia de ultima ora si de asemenei la un pret extraordinar in raport cu capacitatile sale incredibile ce le poate oferi, pana si celor mai exigenti consumatori, mi-am dorit sa va dezvalui si voua masina de spalat rufe cu uscator de la Bosch WKD28541EU. Cititi postarea de mai jos, ce sper sa va ajute in luarea unei decizii cat mai corecte in eventualitatea ca doriti sa intrati in posesia acestui dispozitiv, lansat de cei de la Bosch.

 Cu Bosch WKD28541EU beneficiem in primul rand de optiunea de programare a pornirii de pana la 24 ore, astfel incat  te poti bucura de mai multa flexibilitate.Cu ajutorul functiilor inteligente, poti pre-seta ora la care sa porneasca programul masinii de spalat. In acest fel poti fi absolut sigur ca masina ta de spalat rufe va termina programul exact atunci cand doresti.Va recomandam si Recomandarea noastra -> AICI!

De asemenea functia  AquaStop consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa mecanica in furtunul de alimentare si un afisaj visual intuitiv si extrem de usor de manipulat. Apa care se scurge se aduna in invelisul furtunului si produce umflarea unui burete, care opreste apoi fluxul de apa in mod mecanic.

Noul design al pereților laterali nu este numai aspectuos, dar sistemul asigură mai multă stabilitate și reduce vibrațiile. Izolația îmbunătățită reglează, de asemenea, nivelurile de zgomot, făcând mașinile de spălat rufe foarte silențioase, chiar și în timpul ciclului de centrifugare. Ce fel de masina de spalat cu uscator este mai buna? Care sunt functiile fara care nu puteti trai si care model va ofera cel mai bun raport calitate-pret? Aveti mai jos toate aceste informatii, astfel incat la final veti putea face o achizitie in cunostinta de cauza.

In primul rand, principalul motiv pentru care ati alege o masina de spalat rufe cu uscator este ca aceasta va ocupa mai putin spatiu, practic aveti la dispozitie 2 in 1. Daca locuiti intr-un apartament, uscarea rufelor poate fi un chin in unele conditii, iar prezenta rufelor in mijlocul incaperii pe un suport improvizat nu este doar urat din punct de vedere vizual, dar mai poate si ridica nivelul de umiditate din incapere. Uscatorul de rufe, fie ca este inclus intr-o masina de spalat, fie ca este de sine statator, va fi o solutie excelenta pentru multe familii, din aceste motive. Masina de spalat rufe de la Bosch are o capacitate de spalare de 7 kg si una de uscare de 4 kg, astfel incat este si potrivita pentru familiile mai mari.

Ce putem spune despre Bosch WKD28541EU

Program Super15` iti va oferi permanent  spalare, clatire, centrifugare in doar 15 minute pentru o cantitate de pana la 2kg de rufe. Reglajul automat al incarcaturii recunoaste starea acesteia in doua etape si asigura utilizarea numai a cantitatii de electricitate si apa necesare incarcaturii respective, astfel incat vei reduce substantial plata facturilor la energie  si apa deopotriva. Viteza de centrifugare  a masinii de la Bosch modelul WKD28541EU se mandreste cu o capacitate de 1400 rpm.

In concluzie masina clasica de spalat rufe  a fost inlocuita cu inalta performanta a masinilor moderne de la Bosch , care vin cu noi inovatii, cu putere mai mare si cu multe alte functii care nu fac altceva decat sa va aduca un plus de confort si performanta in activitatea de spalare a rufelor. Cand raportul calitate/pret se combina perfect puteti considera ca ati facut achizitia cea mai corecta pentru nevoile voastre!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Panasonic TE35TKE – Un pret de neratat!
Tags: BOSCH

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*