REVIEW – Candy CCOUS 5142WH – Calitate la un pret bun!

Candy CCOUS 5142WH Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna prieteni! In cazul in care nu ati fost impresionati  de ultima  dvs. achizitie in ce priveste un congelator va pot spune ca, Candy CCOUS 5142WH revine cu o oferta irezistiba, si merita sa citesti randurile de mai  jos,  pentru a afla mai multe detalii referitoare la  tot ce nu ati aflat inca despre acest model.  Din punctul meu de vedere oferta este una irezistibila, care nu ar trebui ratata! Recomandarea noastra -> AICI!

Combinatia perfecta intre tehnologia de ultima ora si pretul atractiv  ar putea fi solutia ideala pentru nevoile tale! Discutam azi despre modelul Candy CCOUS 5142WH! Fiecare persoana are nevoie de anumite lucruri pentru a-si asigura confortul zilnic, pentru a-si pune totul in ordine de la dormitor la living, baie si pana la bucatarie. In acest sens daca frigiderul pe care il aveti este unul potrivit, dar congelatorul este neincapator atunci ar fi cazul sa va utilati cu un congelator special.

Astfel ca pentru uz casnic Candy CCOUS 5142WH este electrocasnicul perfect deoarece are un volum mediu, un consum redus si un design potrivit pentru orice tip de bucatarie. Congelatorul se va integra perfect pentru ca si designul sau o permite, avand  dimensiunile de 143x58x58 cm. Congelatoarele Candy sunt unele ergonomice si vor asigura instalarea chiar si in cele mai mici spatii.

Este prevazut cu deschidere spre dreapta iar manerul usii este unul vertical, de culoare gri pentru un aspect mai deosebit. De acum veti putea dispune alimentele in functie de categoria lor, deoarece aveti totul foarte bine compartimentat. Observam ca are un numar  de 6 compartimente dispuse proportional ca si dimensiuni in inaltime, astfel incat sa puteti aranja asa cum doriti sau cum aveti nevoie pentru ca spatiul va permite.

De ce recomand Candy CCOUS 5142WH ?

Din punct de vedere al capacitatii de congelare, Candy CCOUS 5142WH poate congelal pana la 8kg de alimente in 24 ore, o capacitate mare ce va asigura o functionalitate deosebita. Din punct de vedere al clasei climatice apartine clasei ST, iar ca si agent de racire este caracterizat de binecunoscutul R600a.

Cand doriti sa-l dezghetati acesta trebuie scos din priza deoarece beneficiaza de dezghetare manuala. Atunci cand functioneaza o face silentios pentru ca nivelul de db nu depasesc 43 db..In ceea ce priveste consumul de energie, este un aparat economic pentru ca se incadreaza in clasa de eficienta enetrgetica A+.

Congelatorul Candy CCOUS 5142WH  va fi electrocasnicul preferat pentru ca va pastra alimentele pentru foarte mult timp in conditii de maxima siguranta. Pretul acestui aparat in raport cu caracteristicile sale eficiente este unul accesibil de care se poate bucura oricine.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Candy CDI 1L38 – Calitate la pret bun!
Tags: CANDY

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*