REVIEW – Candy CRU 164E la un pret de exceptie !

Candy CRU 164E Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna, prieteni! Ca de obicei va stau la dispozitie, in cazul in care aveti nevoie de ajutor pentru achizitionarea noului produs Candy CRU 164E. In articolul de mai jos gasiti informatii legate de toate aspectele importante referitoare la acest dispozitiv, care este un frigider incorporabil exceptional extreme de util nevoilor dvs. In principiu este vorba despre un aparat compact, modern si eficient. Vorbim despre un produs foarte apreciat datorita functiilor sale dar si datorita pretului sau foarte atractiv. Recomandarea noastra -> AICI!

Candy ofera o gama completa de produse ce combina stilul familist cu performantele ridicate. Design clasic si versatil, eficienta energetica ridicata si functionalitate ireprosabila. Traditia intalneste inovatia! Liniile moi ale usii intampina soliditatea manerului metallic, acesta fiind un design studiat pentru a asigura usurinta maxima de utilizare. Dispozitivul ofera un volum total de 150 litri distribuiti cu 100 l pe partea de frigider si 17 litri pe partea de congelator.

In interiorul frigiderului vei descoperi 1 raft sticlă securizată, 2 suporturi pe uşă,  transparente, si de asemenea 2 casete pentru a pastra in deplina siguranta legumele si fructele.  Ca si functii frigiderul dispune de dezgheţare automată ceea ce te va scuti de munca in plus si desigur iti ofera  timp mai mult pentru alte activitati.

De asemenea Termostatul  reglabil iti va  sta la dispozitie pentru reglarea precisa a temperaturii din interiorul frigiderului si de asemenea dispune de autoventilare frontaa. Clasa de eficienţă energetică A+, iti ofera garantia unui consum de energie mult mai redus iar greutatea acestuia nu depaseste 38 kg.

Mulţumită noului design, aceste rafturi de sticlă dispun de o lăţime şi adâncime mai mare. Aveţi mai multă flexibilitate în ceea ce priveşte depozitarea  alimentelor. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele, iar toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte. Compartimentul special din interiorul frigiderului a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii legumelor si verdeturilor pe termen lung.  Capacitatea de congelare iti da posibilitatea sa congelezi pana la 2 kg/24h.

Merita sa cumperi Candy CRU 164E ?

Frigiderul incorporabil Candy CRU 164E este cu siguranta o investitie buna, data fiind constructia sa dar si tehnologia de inalta calitate, care iti poate fi de un real folos in conservarea pe termen lung a alimentelor pentru intreaga familie. Iar daca mai urmarim si un raport performanta/pret vom intelege ca frigiderul Candy  este chiar investitia perfecta de care ai nevoie!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - CANDY CST 372L-S pret si pareri!
Tags: CANDY

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*