REVIEW – Carrier 42QHC009DS – Pret promotional!

Carrier 42QHC009DS Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Un super aparat de aer conditionat am de gand sa va prezint in acest review. Carrier 42QHC009DS este un model ce ofera o capacitate generala de 9000 BTU pe ora, ceea cea il face suficient pentru a schimba temperatura in incaperi precum livinguri, birouri, dormitoare si nu numai. Acesta foloseste un compresor performant, cu tehnologie Inverter, iar asta inseamna ca este cu mult mai eficient fata de modelele conventionale.

Putem spune ca unitatea interna are un design simplu, dar si modern in acelasi timp, ceea ce inseamna ca se va potrivi cu perfectie in orice camera, indiferent de modul in care ea este amenajata. Controlul ei se face fie prin telecomanda (care vine si cu un display electronic), fie cu telefonul mobil. Ultima situatie este datorata tehnologiei Wi-Fi. Practic, veti putea seta aparatul si temperatura dorita fara ca macar sa fiti acasa! Cei care au folosit deja produsul se declara foarte multumiti, asadar, va recomand sa vedeti mai departe Recomandarea noastra -> AICI!

Incalzire, ventilatie, dezumidificare sau racire. Acestea sunt cele patru moduri diferite pe care aparatul Carrier 42QHC009DS vi le ofera. In plus, el vine si cu o serie de functii speciale extrem de interesante, cum ar fi: modul eco, modul turbo, modul sleep, functia follow me, functia de dezghetare automata si multe altele. Fiecare dintre acestea au rolul de a va oferi voua confortul de care aveti nevoie.

Cred cu tarie ca acest dispozitiv este util chiar si in camera copiilor dumneavoastra, deoarece filtrele din dotarea lui vor face ca aerul care patrunde in incapere sa fie lipsit de praf, microbi, mucegai sau alergeni.

Carrier 42QHC009DS are un pret bun!

Pe final, trebuie sa stiti ca datorita Clasei A++, aparatul consuma putin curent electric, iar asta inseamna ca factura lunara va fi una ceva mai mica.

Recomand Carrier 42QHC009DS atat datorita functiilor pe care le detine, calitatii sale, dar si pentru ca poate fi cumparat la un pret foarte bun, pe care va las sa-l descoperiti singuri! Spor la cumparaturi!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – LDK 09K CHA-I promotie avantajoasa!
Tags: CARRIER

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*