REVIEW – Chigo CS-25V3A-V169AY4C – Teste si pret!

Chigo CS-25V3A-V169AY4C Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

In urma cu doar o zi am testat Chigo CS-25V3A-V169AY4C, un aparat de aer conditionat ce mi-a atras atentia de ceva timp. Eu am ramas placut surprins de designul pe care acesta il are, deoarece este unul modern, care se va potrivi in orice ambient. Unitatea interna detine un display electronic ascuns, care va indica temperatura si functiile speciale.

In plus, este important sa va spun faptul ca aparatul vine cu o capacitate de 9000 BTU, ceea ce il face perfect pentru camere ce nu depasesc 25 mp ca suprafata. Voi va veti bucura de un electrocasnic mai eficient si mai silentios fata de modelele conventionale, iar asta datorita compresorului de tip Inverter ce poate fi gasit in dotarea produsului. Va invit acum sa vedeti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Toate functiile speciale si modurile de functionare pot fi setate cu ajutorul telecomenzii. Aceasta este usor de utilizat de catre oricine. Spre exemplu, puteti selecta una dintre cele patru functii de climatizare ale aparatului: racire, ventilatie, dezumidifcare si incalzire.

Ba mai mult, pentru ca confortul vostru sa fie intotdeauna unul sporit, Chigo CS-25V3A-V169AY4C vine cu functii speciale ce pot fi folosite pentru diverse situatii, in functie de nevoi. Iata care sunt cele mai importante dintre acestea: modul night, modul turbo, modul economic, timer 24 ore, tehnologia antibacteriana, protectia impotriva aerului rece, autorestart, autodiagnoza, autoprotectie, mod de functionare silentios.

De ce va recomand Chigo CS-25V3A-V169AY4C

Pe langa toate caracteristicile notate mai sus, este important ca voi sa stiti faptul ca acest aparat este si economic, cu toate ca vorbim despre un dispozitiv puternic. Aspectul este datorta clasei de consum pe care modelul il foloseste, ea fiind cea superioara A++.

Asadar, va recomand cu incredere Chigo CS-25V3A-V169AY4C fiecaruia dintre voi, deoarece sunt convins ca nu veti fi dezamagiti de performantele sale. Pretul aparatului este unul foarte bun si il puteti descoperi daca veti accesa unul dintre butoanele pe care le-am atasat in articol!

Vezi pretul de azi 16.10.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Chigo CS-51V3A-P169AE2R pret si pareri!
Tags: CHIGO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*