REVIEW – Daewoo DSB-F1234ELH-V pret si pareri!

Daewoo DSB-F1234ELH-V Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Ultimul model de aer conditionat pe care l-am testat pentru voi se numeste Daewoo DSB-F1234ELH-V. Asadar, va invit ca de obicei sa parcurgem impreuna review-ul, pentru ca la finalul sau veti fi bine informati in legatura cu produsul. O capacitate de 12000 BTU/h ne ofera acest model, fiind asadar util in incaperi ce au suprafete de pana la 25/35 metri patarti.

Unitatea interna vine intr-un design simplu, dar modern in acelasi timp, ea fiind dotata chiar si cu un display ascuns. Aparatul incanta si cu un compresor Inverter foarte eficient si performant, care va asigura un mod de functionare extrem de silentios. Cei care au folosit deja acest produs se declara extrem de multumiti, iar pentru a va dovedi acest lucru, va invit sa vedeti Recomandarea noastra -> AICI!

Cand veti achizitiona Daewoo DSB-F1234ELH-V, nu o veti face doar pentru perioadele in care temperatura exterioara este una ridicata. El joaca patru roluri. Pe langa cel de racire a aerului, dispozitivul poate sa si incalzeasca, ventileze sau sa dezumidifice.

Telecomanda pe care o veti primi impreuna cu cele doua unitati este foarte usor de folosit. Aceasta vine chiar si cu un display electronic care va ajuta sa fiti la curent cu setarile stabilite. De altfel, cu ea puteti regla temperatura, dar si activa urmatoarele functii: timer, mod turbo, mod sleep sau autorestart.

In dotarea acestui AC gasim si un filtru Anti-Bacterian. Poate credeti ca acest aspect nu este important, insa va inselati! Aerul care va patrunde in locuinta voastra va fi lipsit de factori ce va pot afecta sanatatea, precum: particule de praf, bacterii sau mucegai.

De ce recomand Daewoo DSB-F1234ELH-V

In urmat testelor eu am ramas placut impresionat de acest aparat, deoarece este foarte eficient. In plus, el ofera utilizatorilor chiar si o mica reducere a facturii de curent, iar asta datorita Clasei A++.

In ciuda aparentelor Daewoo DSB-F1234ELH-V nu are deloc un pret ridicat, din contra! El poate fi achizitionat in acest moment la oferta, pe care voi o puteti descoperi dand un simplu click pe unul dintre link-urile aflate in acest articol!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - BOSCH KIS86KF31 un pret promotional de vara!
Tags: DAEWOO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*