REVIEW – Daewoo DWC-ED1432 pret bun pe piata!

Daewoo DWC-ED1432 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna, prieteni! O spalare perfecta a rufelor,  cu o mașină de spalat rufe complet automata, este Daewoo DWC-ED1432, un aparat  inteligent și compact,  cu multe funcții utile, care vor funcționa pentru a obține cele mai bune rezultate. Dispozitivul a fost, printre altele, echipat cu tehnologii moderne, iar  pretul sau imbatabil concureaza cu succes cu multe alte aparte din categoria sa! Producatorii au lansat acest model la un raport calitate/pret excelent, iar acest lucru este confirmat si de utilizatorii care se bucura deja de utilitatea acestui dispozitiv atat de eficient!Va propun sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Aparatul compact, dar cu o capacitate mare de incarcare de 10 kg intr-un ciclu de spalare, a fost incadrat intr-o clasa de eficienta energetica A, ceea ce inseamna consumuri reduse la energie dar si la apa. Acest lucru va ofera economii la bugetul familiei datorita  evident facturilor  mai mici. Masina de spalat rufe Daewoo DWC-ED1432 se mandreste cu un numar de 16 programe disponibile pentru diferite tesaturi si culori, printre care as aminti; program rapid, clatire intensiva, bumbac, sintetice, sport, culoare, etc.

Dimensiunile mașinii de spălat DAEWOO DWC-ED1432 sunt: ​​lățime 59,8 cm, înălțime 84,8 cm și adâncime 620 cm iar greutatea acesteia este de 67 kg. In acelasi timp viteza de centrifugare maxima va atinge 1400 rpm ceea ce va oferi hainelor dvs o stoarcere ireprosabila! De asemenea aceasta se bucura si de anumite functii cum ar fi Air Bubble, Air Refresh, Eco Drum Clean. Dispozitivul a fost conceput cu un design absolut modern, compact si deosebit de atractiv! Astfel ca aparatul de culoare alba, se bucura de un Display  LCD, cu design sofisticat, ce  va aduce  utilizatorului  o  manevrare cat mai simpla si  confortabila.

Pareri Daewoo DWC-ED1432

Daca prin prezentarea masinii de spalat Daewoo DWC-ED1432, in randurile de mai sus  am reusit sa va conving de performantele sale inegalabile, nu-mi ramane decat sa va recomand acest model spre achizitionare  si va asigur ca nu veti fi dezamagit! De remarcat este evident raportul calitate/pret care din punctul nostru de vedere este unul foarte bun!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Liebherr Cbs 3425 aspect modern si foarte finisat!
Tags: DAEWOO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*