REVIEW – Daewoo DWC-PD1213 pret promotional!

Daewoo DWC-PD1213 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Dragii mei, va salut! In postarea zilei doresc  sa va prezint un produs deosebit  de modern, este vorba despre modelul  Daewoo DWC – PD1213,  masina de spalat rufe cu uscator, ce oferă performanțe  perfecte, versatilitate și zgomot redus,  dar care incanta si cu un pret favorabil clientilor, dar si cu functii extrem de performante  pentru utilizatori!Masina de spalat Daewoo vine cu o tehnologie inovativa, si anume, Tehnologia de spalare cu bule de aer! Datorita acestei tehnologii avansate de spalare cu bule, milioane de bule de aer sunt generate in interiorul cuvei, in timpul spalarii, dizolvand astfel particulele de detergent si indepartand mai eficient murdaria de pe haine. Bulele de aer au rolul de a proteja tesatura impotriva frecarii si de a imbunatati in acelasi timp performanta spalarii.Va recomandam si Recomandarea noastra -> AICI!

O alta functie importanta Air Refresh, are rolul de a improspata hainele delicate cu ajutorul aerului ventilat in interiorul cuvei, fara a le spala. Dispozitivul dispune de asemenea de o usa mare, al carei diametru este de 55,6mm. Datorita dimensiunilor mari ale acesteia, puteti introduce si scoate cu usurinta rufele din masina de spalat.

Optiunea Spalare si uscare rapida, o puteti folosi pentru spalarea si uscarea hainelor usor murdare si a celor pe care le spalati in mod frecvent. Datorita acestui program puteti spala si usca 1 kg de haine intr-un timp foarte scurt, de numai o ora. Dar si programul de spalare rapida al masinii de spalat Daewoo, este util in cazul in care doriti sa spalati rufe de dimensiuni mici, precum sunt hainele sport sau lenjeria. Acest program dureaza doar 15 minute.  Stim faptul ca acordati o atentie deosebita ingrijirii copiilor dumneavoastra, de aceea am creat programul de spalare “Kids Care”. Acest program are o temperatura presetata de 60°, 3 clatiri si o viteza de centrifigare de 400rpm pentru ca hainele copiilor sa fie cat mai bine curatate si protejate.

Noua tehnologie Daewoo, Noise Vibration Control, reduce zgomotul si vibratiile datorita amortizorului inovativ si a designului ,pe care carcasa noilor masini de spalat Daewoo le detine. De asemenea pentru curatarea si uscarea atat a cuvei cat si a tamburului masinii dumneavoastra de spalat, puteti folosi programul “Tube Clean”. Prin simpla apasare a butonului “CleanJet Shower”, se injecteaza apa in fiecare colt al tamburului, prin sistemul de recirculare al apei, care este dotat cu o duza cu 3 jeturi optimizata in acest sens. Folosit in timpul programului de prespalare si clatire, imbunatateste performantele si economiseste timp si energie. Iar pentru curatarea si uscarea atat a cuvei cat si a tamburului masinii dvs de spalat, puteti folosi programul “Tube Clean”.

Despre Daewoo DWC-PD1213

Masina de spalat detine un  program ce va ofera posibilitatea sa adaugati haine in masina de spalat chiar daca aceasta este pornita deja. Printr-o simpla apasare a acestuia, dupa eliberarea dispozitivului de blocare al usii, puteti adauga fara probleme si alte haine la cele deja aflate in masina de spalat.

Cu masina de spalat de noua generatie de la Daewoo, DWC – PD1213, te bucuri de o varietate infinita de functii, si optiuni.  Modelul imbracat  intr-o carcasa solida, de culoare gri cu elemente extrem de moderne, a fost creata sa intre in casele dvs. pentru a va face viata mult mai usoara, si de ce nu, mult mai placuta!

Vezi pretul de azi 26.01.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Arctic AK60365NFMT+ Calitate la super pret!
Tags: DAEWOO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*