REVIEW – Daikin FTXG35LS-RXG35L – Pret si informatii!

Daikin FTXG35LS-RXG35L Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

In urma cu putin timp mi-a fost atrasa atentia de Daikin FTXG35LS-RXG35L, un aer conditionat ce cu siguranta va va incanta! Dupa ce l-am testat, am revenit cu un review in care vreau sa vi-l prezint, pentru ca voi sa fiti bine informati pentru cazul in care doriti sa-l achizitionati. Recomand acest model pentru dormitoare spatioase, livinguri sau chiar pentru garsoniere, deoarece are o capacitate de 12000 BTU.

Unitatea interna arata excelent, venind in culoare silver, ceea ce ii ofera un plus de eleganta aspectului. Chiar daca ea nu este dotata cu un display electronic, acesta poate fi gasit pe telecomanda, cea cu ajutorul careia puteti controla aparatul. Acesta poate fi controlat si cu telefonul mobil, cu o aplicatie speciala, deoarece el foloseste tehnologia Wi-Fi. Practic, puteti seta temperatura dorita chiar daca nu va aflati acasa si sa va bucurati de ea cand ajungeti! Daca doriti, puteti sa vedeti si o serie dintre Recomandarea noastra -> AICI!

Daikin FTXG35LS-RXG35L poate fi folosit cu orice ocazie, indiferent de vreme sau temperatura. Spun asta deoarece el ne ofera urmatoarele functii: modul putere, modul silentios, modul confort, modul economic, timer 24 ore, functia de racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare.

In plus, unitatea este prevazuta cu un senzor special ce activeaza tehnologia Ochi Inteligent. Aceasta face ca aparatul sa stie atunci cand noi ne aflam in incapere si sa regleze automat modul de functionare. Daca camera este goala, atunci modul ECO se activeaza automat.

Dupa ce am testat aparatul, am constatat faptul ca el este silentios, economic si eficient. Acest lucru nu este de mirare, deoarece foloseste tehnologia Inverter, dar si clasa de consum A++. De altfel, aerul ce patrunde in locuinta este usor respirabil, deoarece filtrele anti-praf si bacterii isi fac perfect treaba!

Ce pret are Daikin FTXG35LS-RXG35L?

Daca sunteti in cautarea unui aparat de AC premium, ce incanta cu functii de ultima ora, dar si cu un design de exceptie, atunci Daikin FTXG35LS-RXG35L poate fi modelul dorit. El ne incanta si cu un raport pret/calitate foarte bun, pe care il puteti descoperi daca veti da click pe un link din articol. Spor la cumparaturi!

Vezi pretul de azi 18.09.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Liebherr Premium CBNPes 5167 tehnologia No Frost!
Tags: DAIKIN

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*