REVIEW – Electrolux ESI4201LOX pret si pareri!

Electrolux ESI4201LOX Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Electrolux ESI4201LOX este o masina de spalat vase partial incorporabila, care impresioneaza cu functii de top, performante bune, dar si cu un design modern. Partea care poate fi vazuta in mobilier este cea care detine panoul de comanda, iar aceasta vine in culoarea inoxului. Acolo, un buton rotativ va sta la dispozitie pentru selectarea programului dorit, iar altele secundare pentru alegerea functiilor.

Dupa cum puteti observa, acest model este unul slim, ce masoara doar 45 cm. Nu va faceti griji insa, deoarece el vine cu o cuva destul de incapatoare, care poate fi incarcata cu 9 seturi. Vasele vor putea fi usor incarcate si depozitate cu ajutorul cosurilor metalice din interior, cele care ofera chiar si spatii pentru tacamuri. Inainte de a continua acest articol, va invit sa vedeti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Atunci cand am testat masina de spalat vase Electrolux ESI4201LOX, am incercat sa folosesc atat un program normal, cat si unul rapid. De fiecare data vasele au fost bine spalate si clatite, iar la final erau gata de folosire, fiind complet uscate! De remarcat faptul ca dispozitivul este foarte silentios in executie.

Trebuie sa va spun ca veti avea parte de 5 programe de spalare, printre care unul intensiv si unul automat. Ele acopera o gama larga de vase ce pot fi spalate, aici fiind incluse si cele care prezinta un grad ridicat de murdarie.

Un aspect interesant care m-a impresionat este dat de senzorii pe care electrocasnicul ii detine. Acestia au rolul de a masura apa si nivelul de murdarie, facand ca intreg procesul de spalare sa fie unul mai economic, lucru ce nu poate fi decat un atuu.

Merita sa cumperi Electrolux ESI4201LOX?

Daca aveti nevoie de un ajutor in casa, care sa va scape de eterna grija a spalatului de vase, atunci eu va recomand cu incredere masina de spalat vase Electrolux ESI4201LOX.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Electrolux EWF1497CDW2 Incarcare de 9 kg!
Tags: ELECTROLUX

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*