REVIEW – Electrolux ESI5201LOX – Functii de top, pret bun!

Electrolux ESI5201LOX Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Astazi va invit sa parcurgem impreuna acest review, deoarece vom afla cele mai importante informatii despre o super masina de spalat vase, pe numele ei Electrolux ESI5201LOX. Fiind vorba despre un electrocasnic semi-incorporabil, ne putem lega si de designul sau. Partea care este la vedere vine in culoare inoxului, ceea ce ii acorda un plus de modernitate. Acolo, va putea fi vazut manerul pentru deschiderea usii, dar si panoul de comanda cu LED-uri.

Recomand acest model pentru un nivel mediu spre mare de spalat vase, dar si pentru bucatariile spatioase. El are 60 cm in latime, iar cuva sa este generoasa ca spatiu, putand fi incarcata cu 13 seturi deodata. In interiorul ei, mai multe cosuri si compartimente va ofera posibilitatea sa ordonati corect tacamurile, farfuriile, oalele, tigaile, paharele sau orice alt tip de vas. Produsul detine numai recenzii pozitive acordate de cei care deja l-au folosit, ceea ce inseamna ca este unul de o buna calitate.Va recomand sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Electrolux ESI5201LOX vine cu 5 programe de spalare. Totusi, ele sunt suficiente pentru orice nevoie, deoarece au fost special concepute pentru a putea spala orice tip de vas, indiferent de nivelul de murdarie. Printre cele mai importante, vreau sa enumar: intensiv, automat sau eco.

Aceasta masina de spalat vase vine si cu o serie de senzori extrem de utili. Ei masoara nivelul de murdarie, detergentul, sarea sau apa si regleaza automat modul de functionare, astfel ca intreg procesul sa fie cat mai economic. In plus, veti mai gasi functii precum: protectie inundatie, programare intarziata sau indicatorul pentru finalizarea programului.

Electrolux ESI5201LOX are un pret bun!

Daca tinem cont de toate caracteristicile notate mai sus, putem spune fara retineri faptul ca Electrolux ESI5201LOX poate fi cumparata la un pret bun, sub media pietei, si din acest motiv va recomand modelul fiecaruia dintre voi.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Electrolux EN3201MOW Combina frigorifica la oferta!
Tags: ELECTROLUX

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*