REVIEW – Electrolux ESI8550ROX pret si calitate!

Electrolux ESI8550ROX Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Dupa cum bine v-ati dat deja seama, in articolul de azi va voi prezenta masina de spalat vase Electrolux ESI8550ROX. Modelul vine in culoarea inoxului, avand un design atragator, fiind modern si elegant in acelasi timp. Totusi, el este partial incorporabil, iar la vedere va fi doar manerul pentru deschiderea usii si panoul de comanda. Cel din urma mentionat este foarte usor de utilizat. Cu o simpla apasare de buton, veti fi capabili sa alegeti programul sau functia dorita.

Acest electrocasnic impresioneaza si cu capacitatea lui de spalare. Cuva sa larga, care vine dotata cu mai multe cosuri metalice, poate spala pana la 15 seturi de vase deodata, aici fiind incluse si tacamurile. Masina foloseste un motor performant, Inverter, dar si o clasa de consum superioara A+++. Asta inseamna, ca voi va veti bucura de o eficienta mult mai buna, de un zgomot redus, dar si de o economie in ceea ce priveste curentul electric.Va invitam sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Intensiv, automat, eco, normal, rapid. Acestea par a fi cele mai important programe din cele pe care Electrolux ESI8550ROX le detine. Folosesc impreuna 5 nivele de temperatura, iar asta rezulta ca vasele vor fi spalate perfect, chiar daca nivelul de murdarie pe care il prezinta este unul ridicat.

Mai vreau sa va spun faptul ca acest produs Electrolux vine si cu o serie de functii ce au rolul de a va usura chiar mai mult viata. Iata care sunt ele: protectie anti-inundatie, optiune de incarcare pe jumatate, indicator pentru sare, indicator pentru terminare program, multiplii senzori, optiunea de programare intarziata.

Concluzii despre Electrolux ESI8550ROX

Dupa ce am testat Electrolux ESI8550ROX, pot spune ca merita cu siguranta investitia! Este un adevarat ajutor in orice gospodarie, deoarece va scapa de grija spaltului de vase, iar asta intr-un mod performant.

Pretul produsului este unul bine raportat la calitatea sa, dupa cum singuri veti descoperi dupa ce veti da click pe unul dintre butoanele din articol.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Electrolux ESF5512LOX – Calitate superioara!
Tags: ELECTROLUX

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*