REVIEW – Electrolux EUF2704AOW pret promotional!

Electrolux EUF2704AOW Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Produsul zilei se numeste Electrolux EUF2704AOW. Mai exact, este vorba despre un congelator foarte spatios, ce poate fi folosit atat in casele dumneavoastra, cat si in mediul de afaceri, iar aici ma refer la cele care au ca obiecte de functionare alimentele! Cititi articolul complet, pentru a afla toate detaliile despre model. In primul rand, vreau sa va spun faptul ca acesta are un volum net total de 251 litri, fiind asadar foarte spatios! Inaltimea sa este de 185 cm, deci se va potrivi intr-o incapere ceva mai mari.

Congelatorul vine in culoarea simpla alba, dar acest lucru il ajuta sa se potriveasca fara probleme in orice camera, indiferent de mobilerul din interiorul ei. Usa lui este reversibila, astfel ca noi sa o putem monta in functie de preferinte sau spatiu. De altfel, pe ea putem observa un maner rigid, care ne ajuta sa o deschidem mult mai usor. Cei care au folosit acest produs se declara foarte multumiti. Daca vreti sa va convingeti de acest aspect, atunci cititi mai departe Recomandarea noastra -> AICI!

Pentru a selecta puterea de congelare rapida, va trebui sa accesati panoul de comanda aflat in partea de sus a dispozitivului. Acolo avem parte de cateva LED-uri ce ne ofera informatii despre modul de functionare, dar si un buton rotativ.

In interior, Electrolux EUF2704AOW detine nu mai putin de 7 sertare e dimensiuni diferite. Practic, avem posibilitatea de a conserva alimentele intr-un mod cat mai ordonat. Acestea sunt transparente, lucru ce ne ajuta sa vedem alimentele din interiorul lor.

Congelatorul este unul foarte eficient, racind alimentele foarte rapid, iar asta fara ca gheata sa fie produsa in exces. Modelul poate congela 24 kg/h, fiind asadar foarte eficient. In acelasi timp el este foarte silentios, dar si economic, pentru ca foloseste Clasa A++.

Ce pret are Electrolux EUF2704AOW?

Electrolux EUF2704AOW este un congelator spatios, eficient, dar si ieftin in raport cu tot ceea ce ne ofera! Il recomand tuturor, iar daca vreti sa descoperiti pretul sau, puteti sa accesati unul dintre link-urile din articolul nostru.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW – Electrolux EN3453MOX Detalii si pret!
Tags: ELECTROLUX

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*