REVIEW – Electrolux EW7H438B capacitate de incarcare de pana la 8 kg!

Electrolux EW7H438B Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Uscatorul de rufe este foarte util in orice gospodarie. De aceea, azi m-am decis sa va vorbesc despre modelul Electrolux EW7H438B. Acesta are o capacitate de incarcare de pana la 8 kg, fiind asadar mai mult decat suficient pentru o familie formata din 4/5 membri.

Designul sau exterior este unul foarte modern, cat si elegant in acelasi timp. Acest model vine in culoarea alba, combinata cu insertii negre. Panoul de comanda este destul de usor de utilizat de catre oricine. Butonul aflat in ventru ne ajuta sa selectam programul dorit, iar in dreapta avem un ecran LED si mai multe butoane secundare ce ne permit sa setam functiile speciale. In continuare, vreau sa va invit sa cititi aici Recomandarea noastra -> AICI!

Electrolux EW7H438B vine cu programe speciale pentru uscare de rufe fabricate din materiale diverse. De altfel, cel de uscare rapida este perfect pentru incarcaturi mici sau pentru rufele ce sunt doar jilave.

Uscatorul vine cu sistemul GentleCare, care face ca hainele sa fie uscate la o temperatura mai redusa, astfel ca ele sa nu se deterioreze. De asemenea, produsul detecteaza automat umezeala din fiecare incarcatura, economisind atat timp, cat si energie electrica. Acest electrocasnic faciliteaza si o circulatie eficienta a aerului.

Electrolux EW7H438B are in dotarea sa si urmatoarele functii sau tehnologii: programare intarziata, reversibil Plus, EcoFlow, SensiCare.

De ce sa achizitionezi Electrolux EW7H438B

Inainte de a trage concluziile, vreau sa va spun faptul ca acest electrocasnic este unul foarte economic si silentios. El foloseste clasa de consum A+, asigurandu-ne asadar chiar si o mica reducere facturii de curent electric.

Din punctul meu de vedere, daca spatiul va permite, un uscator de rufe este necesar in fiecare gospodarie, deoarece utilitatea sa este una excelenta. Electrolux EW7H438B este un model perfect pentru oricine, mai ales ca poate fi achizitionat la un pret cu mult sub media pietei. Asadar, recomand modelul cu incredere, chiar si celor mai pretentiosi dintre clienti!

Vezi pretul de azi 26.07.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Electrolux ESF4710ROX – Pret, teste si opinii!
Tags: ELECTROLUX

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*