REVIEW – Electrolux EWG147540W pret si pareri!

Electrolux EWG147540W Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Dupa cum din titlul articolului ati aflat, azi vom discuta despre Electrolux EWG147540W, o masina de spalat rufe incorporabila. Datorita designului ei simplu si modern, aceasta se va potrivi perfect in mobilierul din baia dumneavoastra. Trebuie sa stiti ca acesta suporta o incarcare de 7 kilograme, fiind perfecta pentru o familie formata din minim 4 membri. Produsul se bucura de calificative pozitive acordate de cei care deja l-au achizitionat, iar drept dovada va recomand sa cititi mai departe Recomandarea noastra -> AICI!

Daca este sa vorbim despre tehnologii si functii, acest produs nu va va dezamagi! Aceasta vine cu TimeManger, functie ce ne permite sa reglam durata programului de spalare in functie de preferinte, cu un motor Inverter, care este unul mult mai silentios si economic, dar si cu functia de programare intarziata.

Indiferent de materialul din care rufele pe care vreti sa le spalati sunt confectionate, Electrolux EWG147540W va ofera un program special in acest sens. Numarul acestora este generos, ele putand fi selectate printr-o simpla rotire a butonului central.

Functiile speciale pot fi setate cu ajutorul butoanelor situate in partea dreapta a panoului. Acolo, avem parte si de un ecran LED ce ne ofera in permanenta informatii utile cu privire la procesul de spalare. Tot din acel loc putem seta temperatura, viteza, dar si blocarea accesului la interfata.

Cum au decurs testele cu Electrolux EWG147540W

Am testat masina de spalat in diferite situatii, iar rufele au fost spalate si clatite eficient de fiecare data. Ba mai mult, procesul de stoarcere a fost la fel de bun. Totusi, acest lucru nu ma mira, deoarece viteza de centrifugare ajunge la 1400 rotatii/minut.

Asadar, in opinia mea Electrolux EWG147540W este o masina de spalat incorporabila ce va va satisface nevoile cu siguranta. Ea va ofera la un pret bun un consum redus de energie, o capacitate generoasa de incarcare, dar si o multitudine de tehnologii speciale!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Electrolux EWS31064SU Model Slim, dar incapator!
Tags: ELECTROLUX

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*