REVIEW – Electrolux EWS1266CI Un pret elegant!

Electrolux EWS1266CI Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Electrolux EWS1266CI este o masina de spalat rufe ce-si incanta utilizatorii cu un aspect elegant, dar si cu o serie de functii si tehnologii demne de luat in considerare. Pentru inceput, as vrea sa va spun ca avem parte de un model slim, dar care suporta o incarcare de pana la 6 kg, fiind suficienta pentru o familie formata chiar si din 4 membri. Daca vreti sa stiti ce impresii si-au facut cei care au folosit acest produs, atunci va trebui sa cititi aici Recomandarea noastra -> AICI!

Panoul de comanda este extrem de bine construit, el fiind usor de folosit de catre absolut oricine. Cu o simpla rotire a butonului central veti putea selecta programul de spalare dorit, iar in partea dreapta puteti selecta timpul de spalare, temperatura, forta de centrifugare si toate celelalte functii pe care modelul le detine.

Electrolux EWS1266CI ne ofera un numar generos de programe de spalare. Fiecare dintre ele este dedicat unui anumit tip de material si articol de imbracaminte. Practic, puteti spala la cele mai bune standarde orice tip de rufe.

Printre altele, aceasta masina de spalat vine si cu o functie de siguranta pentru copiii vostri. Cu apasarea unor butoane, puteti bloca accesul la interfata. De asemenea, vreau sa va spun faptul ca modelul are in dotarea sa tehnologia OptiSense. Aceasta face ca masina sa detecteze automat greutatea rufelor si sa foloseasca exact cat detergent si apa are nevoie, asigurandu-ne o spalare economica.

Concluzii despre Electrolux EWS1266CI

Pe final, vreau sa va mai spun faptul ca masina de spalat rufe este de altfel si una economica in ceea ce priveste consumul de curent, iar asta datorita Clasei A+++. De altfel, procesul de stoarcere va fi intotdeauna unul eficient, deoarece motorul suporta pana la 1200 rotatii/minut.

Electrolux EWS1266CI este o masina de spalat rufe eficienta, pe care o recomand fara retineri oricui. Ba mai mult, ea poate fi achizitionata la oferta. Daca vreti sa descoperiti pretul, atunci va invit sa accesati unul dintre link-urile noastre.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Electrolux EWS31074SA multe functii folositoare!
Tags: ELECTROLUX

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*