REVIEW – Electrolux EWS31074SA multe functii folositoare!

Electrolux EWS31074SA Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

In review-ul de azi vom descoperi impreuna masina de spalat rufe Electrolux EWS31074SA, model ce-si incanta utilizatorii cu o multime de functii si tehnologii folositoare. Pentru inceput, as vrea sa stiti faptul ca aceasta masina este dedicata unei familii formate din minim 4 membri. Cu toate ca avem parte de un model slim, acesta suporta o incarcare de pana la 7 kilograme! Daca vreti sa aflati ce opinii au cei care deja detin acest produs, atunci cititi aici Recomandarea noastra -> AICI!

Designul acestui electrocasnic este unul modern si elegant in acelasi timp. Combinatia de culoare alb/argintie este foarte bine aleasa, ceea ce face ca produsul sa se potriveasca perfect in orice incapere. Pentru a selecta programul dorit de spalare, nu va trebui decat sa rotiti butonul central de pe panoul de comanda. In dreapta acestuia, avem parte de un ecran LED, dar si de butoane secundare ce ne permit sa setam forta de centrifugare, temperatura, programarea intarziata si altfe functii speciale.

Electrolux EWS31074SA ne ofera un numar de 13 programe speciale de spalare, fiecare fiind dedicat unui anumit tip de articol de imbrcaminte in parte. Daca vreti sa reduceti durata timpului de spalare, atunci optiunea             Quick Wash va sta la dispozitie! Aceasta face ca timpul sa fie chiar injumatatit.

Mai vreu sa va spun faptul ca acest model foloseste tehnologia OptiSense. Concret, functia face ca masina de spalat sa ajusteze ciclul de spalat in functie de incarcatura rufelor. Printre alte functii pe care modelul le detine, tin sa enumar: blocarea accesului la panoul de comanda, Fuzzy Logic, indicator timp si nu numai.

Ce pret are Electrolux EWS31074SA?

Inainte de a incheia articolul, vreau sa va stiti faptul ca aceasta masina Electrolux va asigura o stoarcere eficienta a rufelor, iar asta se datoreaza celor 1000 rotatii per minut pe care motorul le suporta. De altfel, electrocasnicul este unul economic, el folosind Clasa A+++.

Electrolux EWS31074SA are un pret foarte bun in raport cu toate optinule pe care le detine, fiind cu mult sub media pietei. Asadar, recomand aceasta masina de spalat absolut oricui!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Electrolux EWS31274NU pret bun pe piata!
Tags: ELECTROLUX

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*