REVIEW – Electrolux EXI12HJIW – Silentios si Economic

Electrolux EXI12HJIW Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Am avut ocazia sa testez de curand aparatul de aer conditionat Electrolux EXI12HJIW, un model ce se bucura de o popularitate crescuta in randul cumparatorilor. El are capacitatea de 12000 BTU, ceea ce inseamna ca poate fi folosit intr-o garsoniera, intr-un living, sau in orice alta incapere de peste 30 mp.

Designul unitatii interioare este unul reusit, fiind modern si elegant in acelasi timp. Aparatul are culoarea alba, dar vine si cu un detaliu cromat. Impreuna cu acesta, veti primi si o telecomanda moderna cu ajutorul careia il puteti seta, ea fiind dotata si cu un display electronic. Nu in ultimul rand, vreau sa va spun faptul ca telecomanda are in dotarea sa un senzor care impreuna cu functia Follow-Me, face ca aerul sa fie directionat exact catre zona in care noi ne aflam. Produsul se bucura de o multime de recenzii pozitive acordate de clienti. Daca va intereseaza acest produs nu uitati sa verificati Recomandarea noastra -> AICI!

Electrolux EXI12HJIW foloseste tehnologia Inverter, ceea ce inseamna ca aparatul poate fi folosit atat pentru incalzire, dar si pentru racire. De altfel, tehnologia face ca produsul sa fie unul silentios, economic si mult mai eficient fata de modelele clasice. Nu in ultimul rand, vreau sa stiti ca aparatul poate fi folosit si pentru ventilatie sau dezumidificare.

Mai departe, as vrea sa va prezint cateva dintre functiile pe care produsul le detine. Ei bine, acestea sunt: dezghetare automata, functia swing, mod economic, mod turbo, modul sleep, dar si programarea intarziata.

Testand aparatul, am ramas placut surprins de faptul ca el este unul foarte silentios, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timpul noptii. Va trebui sa uitati si de factura de curent electric, deoarece electrocasnicul vine cu Clasa A++.

Ce pret are Electrolux EXI12HJIW?

Pe final, as vrea sa mai stiti faptul ca acest model vine cu multiple filtre, care fac ca aerul sa fie lipsit de praf, bacterii sau mucegai, astfel ca mediul din casa noastra sa fie unul cat mai curat!

Electrolux EXI12HJIW are un pret foarte bun in raport cu performantele lui, fiind in acest moment chiar la promotie! Daca doriti sa-l descoperiti, va propun sa accesati unul dintre link-urile noastre.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Electrolux EW7H438B capacitate de incarcare de pana la 8 kg!
Tags: ELECTROLUX

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*