REVIEW – Gorenje D85F65T pret elegant!

Gorenje D85F65T Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Vreau să vă vorbesc astăzi despre uscator de rufe foarte interesant care este dotat și cu condensator. Gorenje D85F65T are o capacitate mare de încărcare și un consum redus de energie. În plus oferă tehnologii moderne pentru obținerea de cele mai bune rezultate în ceea ce privește uscarea hainelor. Veți descoperi mai multe caracteristici interesante despre acest produs dar și prețul cel mai mic de pe piață. Aflați mai multe detalii chiar aici. Recomandarea noastra -> AICI!

Pentru cei care nu știu prea multe lucruri despre aceste produse vreau să vă spun că uscătorul de rufe este un uscător care pur și simplu iți va oferi hainele gata de purtare imediat cum le scoți din interior. Gorenje D85F65T face exact acest lucru folosim cele mai noi tehnologii. Una dintre caracteristicile esentiale ale modelului este SensorIQ care oferă o inteligență parțială care va citi tot timpul cantitatea și tipul hainelor introduse în interior. În plus de acest lucru procesul de uscare este influențat de senzorii care vor preveni sifonarea hainelor și va monitoriza și contoriza consumul de energie electrică obținând mereu cele mai bune rezultate.

Modelul acesta este dotat cu o pompă de aer TwinAir care va furniza un aer cald uniform către toate hainele tale. Aerul suflat bidirecțional va fi ajustat în funcție de rotație a tamburului folosind clapa specială a ventilatorului. Trebuie să știți că pe lângă acest lucru mai este dotat și cu tehnologia IonTech care va combate alergiile cu ajutorul ionilor încărcați negativ. Aerul va fi purificat și va fi asigurat un mediu fără alergeni sau alte reziduuri, astfel hainele tale vor fi foarte curate și frumos mirositoare.

Păreri Gorenje D85F65T

Vreau să vă mai spun despre Gorenje D85F65T că este clasat A++ lucru care vă asigurăm consumul redus de energie electrică, de aproximativ 225 kw pe oră.

Cu un zgomot redus în timpul funcționării de 65 de decibeli eu pot să spun că acest produs merită toată atenția. Recomand acest uscător.

Vezi pretul de azi 25.01.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Whirlpool WIC 3C23 PEF – Teste si pret!
Tags: GORENJE

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*