REVIEW – Gorenje NRK6192MRD vine cu tehnologia No Frost la pret accesibil!

Gorenje NRK6192MRD Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Gorenje NRK6192MRD vine cu tehnologia No Frost la un preț foarte accesibil. Arata foarte bine si are o culoare atragatoare (Rosie) Are înălțime de 185 de cm și în mod sigur se potrivește oriunde în bucătărie deoarece beneficiază de uși reversibile caracteristică foarte importantă pentru a ține cont de poziționarea noului frigider. Aceasta alegere poate fi una potrivita pentru voi deoarece se poate gasi la un pret accesibil daca cititi acest review pana la capat. Va invitam sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Avem o combină frigorifică foarte elegantă de culoare roșie care măsoară dimensiunile de 185 x 60 x 64 centimetri. Beneficiază de uși reversibile și piciorușe reglabile astfel poate fi poziționată cu mare ușurință în bucătăria ta. Un lucru de știut este faptul că Gorenje NRK6192MRD beneficiază de un sistem de dezghețare automat atât pentru congelator cât și pentru frigider. Este dotat la interior foarte bine. Oferă 4 rafturi din sticlă și mai multe suporturi pe ușă care pot fi adaptate nevoilor tale oferind spațiu pentru recipiente voluminoase chiar și pentru sticle.

Vreau să vă spun despre sistemul de circulație a aerului care oferă răcirea perfectă în interior. MultiFlow 360° este denumirea sistemului de răcire prin mai multe orificii care vor distribui aerul rece către toate alimentele din interior în mod uniform. Acest lucru este mare beneficiu pentru dumneavoastră. În plus în interior iluminarea se face cu tehnologie led care oferă o vizibilitate excelentă asupra tuturor produselor stocate pe rafturile din interior.

Păreri Gorenje NRK6192MRD

Acest model este cu siguranță cel mai economic din această clasă de preț dar se consumă 0,64 kw pe zi fiind clasificat A++. Vezi beneficia de cel mai redus consum de energie electrică vreodată. Dacă vrei să luați în calcul și următorul detaliu poate vă decideți cu siguranță asupra lui Gorenje NRK6192MRD.

Acesta produce un zgomot redus de 42 de decibeli așa că poate fi o alegere potrivită pentru o familie care are copii mici, așa că recomand produsul cu încredere.

Vezi pretul de azi 16.10.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Gorenje GS66260X – Pretul calitatii!
Tags: GORENJE

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*