REVIEW – Gorenje NRK6203TX pret mediu pe piata electrocasnicelor!

Gorenje NRK6203TX Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Vreau să vorbim astăzi despre combina frigorifică care vine la un preț mediu pe piața electrocasnicelor de top cu tehnologie No Frost. Gorenje NRK6203TX este un model clasat A+++ lucru care îl deosebește de restul frigiderelor de pe piață având un consum extrem de mic al energiei electrice. Este finisat în inox și arată foarte extravagant, așa că poate fi o achiziție interesantă pentru cei care doresc un produs de foarte bună calitate de la Gorenje. Vă invit să descoperim în acest articol caracteristicile principale ale produsului.

Această combină frigorifică vine cu cele mai noi tehnologii de pe piață și ne impresionează cu ultima versiune a tehnologiei No Frost Plus care vă va ajuta să beneficiază de un confort deosebit și lipsa grijilor dezgheț ării manuale periodice. Este foarte interesant pentru că în trecut acest sistem era disponibil doar pentru frigider acum și congelatorul beneficiază de acest sistem unic, lucru care sporeste confortul în utilizare a produsului.Descopera si Recomandarea noastra -> AICI!

Combina frigorifică Gorenje NRK6203TX vine dotată cu 3 rafturi pe ușă și 5 rafturi de sticlă pe interior care pot fi glisate și montate după bunul plac pentru a creea spațiu mai mare disponibil pentru recipientele mai voluminoase. Este un aspect interesant de care putem să ținem cont. Iar congelatorul oferă trei compartimente și o performanță de congelare de 8 kg pe 24 de ore. De asemenea congelatorul are și o tavă pentru gheață după cum vă așteptați. Ușile acestui model sunt și reversibile așa că pot fi montate să se deschidă și spre stânga lucru foarte util pentru cei care vor să seteze frigiderul între o bucătărie mai înghesuită.

Păreri Gorenje NRK6203TX

Această combină frigorifică beneficiază și de un sistem antibacterian bazat pe garnituri montate pe uși care previne dezvoltarea de microbi, și beneficiază de funcțiile de super răcire și super congelare. Este cu siguranță o alegere înțeleaptă pe care noi o recomandăm cu încredere.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Gorenje W6723/IS tehnologie moderna la pret bun!
Tags: GORENJE

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*