REVIEW – Gorenje NRK62JSY2B ofera un consum redus de energie!

Gorenje NRK62JSY2B Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

După cum sugerează și titlul avem în față o combină frigorifică de foarte buna calitate, simplă dar modernă și dotată cu tehnologie foarte avantajoasa. Gorenje NRK62JSY2B este un model care se prezintă foarte bine la toate capitolele, și oferă un consum redus de energie lucru foarte important pentru mulți dintre voi. Vă invit să descoperim împreună caracteristicile tehnice ale acestui model în articolul care urmează.

Pot să vă spun că modelul arată foarte elegant Și este dotat cu sistem de răcire No Frost pentru frigider și pentru congelator. El oferă un volum net total de 307 l dintre care 85 de litri sunt dedicați congelatorului. Pe lângă aceste lucruri vreau să vă specific acest model are un consum redus de energie la 235 de kw pe an Print clasificat A++.Va invitam sa descoperiti si Recomandarea noastra -> AICI!

Vreau să specific faptul că în interior găsim mai multe rafturi și sertare dedicate  nevoilor tale. Acestea pot fi amplasate după bunul plac pentru a beneficia de spațiu mai mare. Există 5 rafturi din sticlă și 3 suporturi pe ușă, iar congelatorul oferă 3 compartimente separate. Pot să vă mai spun că congelatorul modelului Gorenje NRK62JSY2B oferă o capacitate de congelare de 5 kg pe 24 de ore.

Un mare plus al acestui model este faptul că beneficiază de uși reversibile astfel sensul de deschidere poate fi inversat. Modelul acesta măsoară dimensiunile de 185 x 60 x 64 cm, iar în timpul funcționării produce un zgomot redus de 42 de decibeli.

Păreri Gorenje NRK62JSY2B

Modelul este dotat un sistem de avertizare pentru usa uitata deschisă și un sistem de avertizare pentru temperaturi ridicate. În plus beneficiază de sistemul adapt Tech care un sistem bazat pe nevoile tale.

Recomand cu încredere achiziția acestui model deosebit la prețul promoțional de pe această pagină.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW – AEG S83520CMX2 - Pretul calitatii!
Tags: GORENJE

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*