REVIEW – Gorenje ORB152O pret avantajos pentru un design mai retro!

Gorenje ORB152O Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Astăzi o să discutăm despre o combină frigorifică care arată interesant, și vine cu o culoare portocalie. Gorenje ORB152O este un model care beneficiază de un design mai retro, dar vine cu cele mai noi tehnologii pentru a păstra alimentele în stare cât mai proaspătă pentru foarte mult timp. Veți descoperi caracteristicile principale ale produsului și prețul promoțional și locul de unde poate fi achiziționat. Descoperiți Recomandarea noastra -> AICI!

Această combină frigorifică vine adaptată nevoilor tale. Beneficiază de un volum net total de 254 l, și un sistem de dezghețare automat pentru congelator și pentru frigider. Gorenje ORB152O Mai are un mare beneficiu. Consumă foarte puțină energie electrică, fiind clasat A++, acesta consumă doar 186 de kw pe an. Cei care sunt interesați de acest capitol vor fi încântați. Un alt lucru despre care vreau să vă spun este faptul că modelul beneficiază de funcția Dynamic Cooling care este foarte importantă și distribuie aerul în interior cu ajutorul unui ventilator către toate alimentele. Aerul rece va fi distribuit către toate rafturile prin orificiile care se regăsesc în interior.

Vreau să vă spun că în interior sunt disponibile 4 rafturi din sticlă și 4 suporturi pe ușă. Pe lângă acestea se mai regăsesc un compartiment pentru legume și fructe și un compartiment pentru unt și brânzeturi. Gorenje ORB152O oferă și funcția de super congelare pentru alimentele proaspăt introduse în interior. Această funcție este utilă atunci când adăugați alimente proaspete și doriți ca ele să ajungă la temperatura setată în cel mai scurt timp.

Păreri Gorenje ORB152O

Modelul acesta măsoară dimensiunile de 154 x 60 x 66.9 cm, și are o greutate totală de 58 de kg. Ca și ultim de tare vrea să specific zgomotul produs în timpul funcționării care este de 40 decibeli.

Acest model poate fi o soluție excelentă pentru cei care doresc o combină frigorifică modernă cu un design extraordinar.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Beko WRE7534XWSO - Pareri si pret !
Tags: GORENJE

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*