REVIEW – Gorenje ORK192C pret si pareri!

Gorenje ORK192C Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bine v-am regasit, prieteni! In urma cu doar cateva zile am avut bucuria sa descopar acest model despre care am sa va vorbesc  si dvs. astazi, si m-a impresionat intr-un mod placut!  Dispozitivul este frigiderul Gorenje ORK192C,  ce a fost lansat cu succes pe piata electrocasnicelor,  si  vreau sa va spun ca a devenit un articol  interesant in randul consumatorilor, inca de la lansare.  As dori ca in articolul urmator sa furnizez cat mai multe informatii utile, detaliile tehnice, pretul dar si designul, care,  toate se ridica la nivelul asteptarilor!

Remarcabil la acest produs este  clasa de eficienta energetica  A++,  iar datorita acestui fapt dispozitivul dispune de un consum redus de energie electrica, ceea ce va fi important deoarece facturile tale la curent vor scadea vazand cu ochii!  Pe de alta parte dispozitivul dispune la partea de  frigider de 4 rafturi ajustabile confectionate din sticla de cea mai buna calitate, care pot sustine o cantitate mare de alimente.Va recomand sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Compartimente practice si eficiente se gasesc si in usa aparatului unde datorita spatiului poti depozita si sticle. Acest frigider are, de asemenea, un compartiment pentru fructe și legume in timp ce  Congelatorul are o capacitate de congelare de 4,5 kg / 24h. Nu lipseste de asemenea nici functia de decongelare automata dar nici spatiul generos de depozitare a alimentelor.

Volumul său total este de 322 litri,  din care volumul frigiderului este de 227 litri, iar volumul congelatorului este de 95 de litri.  Consumul anual de energie este de doar 232 kWh,  datorita clasei eficiente in care a fost incadrat.  Dimensiunile acestui model sunt de 194 x 60 x 66,9 cm, iar greutatea sa este de 76,5 kilograme, bine conceput sa nu fie o problema spatiul  in care doriti sa-l asezati. Este de asemenea un aparat silentios nivelul de zgomot al frigiderului fiind  de 40 db. Clasa de refrigerare in care a fost incadrat frigiderul  este SN, ST, N, T.

Pareri Gorenje ORK192C

Din punct de vedere al pretului, se poate spune ca acesta este unul care corespunde cu toate caracteristicile sale!  Trebuie insa  luat in considerare si designul exceptional, modern, prevazut la dimensiuni compacte, pentru a nu ocupa prea mult loc.  Clientii care si-au insusit acest model sunt extrem de multumiti de raportul calitate/pret!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Gorenje RK6191AW - Combina frigorifica foarte accesibila !
Tags: GORENJE

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*