REVIEW – Gorenje W8424 pret bun si consum redus de energie!

Gorenje W8424 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Vreau să vă vorbesc în acest review despre mașina de spălat Gorenje W8424, care vine cu super tehnologie și clasa de consum redus al energiei electrice. În plus veti beneficia de foarte multe tehnologii și o capacitate bună de încărcare și o viteză mare de centrifugare. Veți putea spăla hainele întregii familii cu un minim de efort și cu un consum redus de apă timp și energie. Vă recomand să citiți până la capăt articolul și veți descoperi ceva minunat, un preț promoțional pe care nu puteți să îl ratați. Aflați restul detaliilor aici.Recomandarea noastra -> AICI!

Mașina aceasta vine cu un sistem de protecție pentru copii. Deci în mod clar este dedicată unei familii care are și copii, deoarece ușa nu poate fi deschisă în timpul ciclului de spălare iar capacitatea mare de încărcare vă permite să adăugați 8 kg de rufe în interiorul mașinii. Este o capacitate foarte bună pentru o mașină de spălat care se află în clasa medie de preț. Gorenje W8424 bine pregătită cu un dispenser de detergenți care este foarte funcțional și ușor de curățat având 3 compartimente.

Trebuie sa vă spun că mașina este dotată cu sistem de spălare avansat iar cuva carbotech asigură rezultate minunate de fiecare dată. Gorenje W8424 vine dotată cu un panou de control touch screen, și un selector mecanic prin rotație prin care puteți selecta programele. Mașina beneficiază de 23 de programe de spalare.

Un alt lucru interesant este zgomotul în timpul spălării care este de 58 de decibeli iar în timpul centrifugării de 70 de decibeli.

Păreri Gorenje W8424

Ținând cont de principalele caracteristici care sunt, consumul redus de apă și de energie electrică, capacitatea mare de încărcare, și beneficiile controlului intuitiv, ne face să vă recomandăm cu încredere acest produs la un super preț care poate fi accesat pe această pagină.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Toshiba RAS-B13N3KVP-E – Un AC PREMIUM!
Tags: GORENJE

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*